Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nasmijte se uz film „Divorce club“ na Très Chic Weekendu do 8.11.

Très Chic Weekend
Foto: Promo
1/9
06.11.2020.
u 16:12

Glavni lik je Ben Catala i doista loše podnosi zahtjev za razvod, dok su svi njegovi prijatelji na strani njegove žene

Sinoć je započeo Très Chic Weekend u jednom od najljepših hrvatskih kina, zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema. Ako se pitate kamo za vikend uz poštivanje svih epi mjera, evo zgodne ideje.

U okviru ovog filmskog ženskog izlaska možete pogledati francusku komediju „Klub sretno razvedenih“ (u originalu „Divorce club“), koja je i na redovnom programu.

Foto: Arena Hospitality Group

Glavni lik je Ben Catala i doista loše podnosi zahtjev za razvod, dok su svi njegovi prijatelji na strani njegove žene. Ben slučajno naiđe na starog prijatelja s fakulteta koji se isto nedavno razveo – Patricka. Patrick je uspješan poslovni čovjek s milijunskim carstvom i odluči ponuditi Benu „spas“ u njegovoj raskošnoj vili koja postaje party – place. I u kojoj nastaje „divorce club“. Klub ima jedan moto: nemaš pratnju, nemaš problema. Međutim, kada Ben naiđe na Marion i zaljubi se, stvari se zakompliciraju…

Foto: Arena Hospitality Group

Sve posjetiteljice očekuju #treschic poklon vrećice i prosecco dobrodošlice. Kapacitet dvorane je smanjen i u prodaji je samo jedna dvorana, ali ovog puta u četiri večeri i zbog toga je popularni Très Chic ženski izlazak četvrtkom postao Très Chic Weekend, a traje od 5. do 8. studenog.

Foto: Arena Hospitality Group

Sinoć su uz redovne posjetiteljice u komediji uživale poznata pjevačica Zsa Zsa koja je inače velika ljubiteljica kina te Ivana Ergić. Ulaznice možete kupiti na blagajni kina ili online, u prodaji su regular sjedala i boutique sjedala koja u okviru Boutique usluge u Kaptol Boutique Cinema uključuju i piće u prekrasnom WOW baru kina. Do ulaznica možete doći ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije