Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dužan k'o grčka

Nasljednici slavnog pjevača u šoku! Ostavio ih u golemom dugu

The Prodigy
Foto: Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL
1/2
16.08.2019.
u 15:50

Keith Flint, zvijezda britanske grupe "Prodigy" preminuo je u 50. godini života u ožujku ove godine.

Nešto više od pet mjeseci prošlo je otkako se svijet pozdravio s ekscentričnim Keithom Flintom, frontmenom grupe "Prodigy". U 50. godini svog života preminuo je u svom domu u Essexu.

Iza sebe je ostavio dugove u vrtoglavom iznosu od 58 milijuna kuna, a to je smanjilo ukupnu vrijednost njegove imovine koja je bila procijenjena na 92 milijuna kuna, piše Metro. Zbog toga njegovi nasljednici sada raspolažu s 34 milijuna kuna.

– Ne čuvam lovu ni za što. Trošim sve sada – izjavio je Keith prije nekoliko godina, a u posljednje dvije godine od zadnjeg Prodigyjeva albuma zaradio je 12 milijuna kuna. Album je bio sedam puta uzastopno prvi na britanskoj top-listi albuma.

Zaradio je i od posljednje svjetske turneje s bendom, a istodobno je i vilu u Essexu dao na prodaju za 12 milijuna kuna jer ga je previše podsjećala na bivšu suprugu Mayumi. U vrijeme smrti imao je tvrtku koja je držala nekoliko ugostiteljskih objekata te je bila u dugu oko četiri milijuna kuna.

Podsjetimo, Keith Flint, pjevač grupe The Prodigy, preminuo je u 50. godini. Kako pišu britanski mediji, pjevač je pronađen mrtav 4. ožujka  u 8 sati po lokalnom vremenu u svom domu u Essexu. Liam Howlett, Keithov kolega s kojim je i osnovao grupu, potvrdio je da se radi o samoubojstvu.

– Vijesti su točne. Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali naš brat Keith Flint oduzeo si je život ovog vikenda. Ljutit sam, šokiran i slomljenog srca. Počivaj u miru, brate – prenosili su britanski mediji.

Vijest o njegovu samoubojstvu šokirala je glazbeni svijet, a takav scenarij baš nitko nije mogao predvidjeti. Samo dva dana ranije Keith je sudjelovao na utrci tijekom koje je oborio svoj osobni rekord. Upravo tamo snimljena je njegova posljednja fotografija koju je na Twitteru objavio novinar Rob Hadgraft.

– Tužne vijesti o Keithu Flintu stižu samo dva dana nakon što je bio odlične volje i u dobroj formi sudjelujući u utrci u Chelmsford Parku. Postigao je svoj osobni rekord od oko 21 minute – napisao je u opisu fotografije.
 

Ključne riječi

Komentara 3

GR
gragakarlovac
16:27 16.08.2019.

vidim da je dug u Kunama...udgruga franak nema posla...

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
16:33 16.08.2019.

Nasljednici nisu bili u šoku kad mu je trebalo pomoć zbog depre, nisu bili u šoku što si je oduzeo život, ali su u šoku kaj nije uspio svu lovu potošit neg im je ipak nekaj ostalo. Ali malo je to, šta češ, a još je i u kunama.... fakat šok!

PR
prajdali100
16:34 16.08.2019.

Flint je živio 100 na sat i prerano otišao.Sad treba sanirati štetu,mnogima će trebati i dosta sreće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije