Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noć vještica

Naše glumice maštu su ostavile kod kuće, a dečke izvele u noć

jadranka đokić
Foto: pixsell
1/5
01.11.2010.
u 18:00

Helena Minić, Nataša Janjić i Jadranka Đokić i drugi provodili su se u klubu Pepermint i dok su se drugi maskirali u vrane, robote ili vampire zagrebačke glumice na taj su dan poželjele biti samo dobre, zaljubljene djevojke.

Iako se Noć vještica slavi i u nas, domaćim zvijezdama još ne znači ništa posebno. Dok su se njihove hollywoodske kolege maskirale u vrane, robote, čudovišta, vampire ili mačke, zagrebačke glumice Nataša Janjić, Jadranka Đokić i Helena Minić na taj su dan poželjele biti samo dobre, zaljubljene djevojke. Maštu su ostavile kod kuće i bez ijedne boje na licu zaputile se u zagrebačku Ilicu do kluba Pepermint u kojem su se, tvrde, “i gole” izvrsno provele uz svoje mladiće – producenta i voditelja Joška Lokasa, multimedijskog umjetnika Ivana Marušića Klifa i glumca Hrvoja Klobučara.

Slavili su mazeći se

– Bili smo u kazalištu Gavella, na gostovanju Jugoslovenskoga dramskog pozorišta i veselo, veliko društvo odatle se posve spontano zaputilo prema klubu. Odlično smo se zabavljali sve do jutra! To i nije čudno jer je na odličnu mjestu, u odličnu društvu i uz odgovarajuću glazbu provod zajamčen – kazala nam je Helena Minić. No sudeći prema njihovu ponašanju pred fotoreporterima, tri djevojke umjesto Noći vještica slavile su Valentinovo. S rukama na nozi, u krilu, ili oko vrata svojeg voljenog, veći dio večeri provele su mazeći se. – To je nama prirodno stanje jer uvijek izlazimo u parovima, a i još nam u ljubavi cvjetaju ruže – šali se zvijezda domaćih serija. Glumice u stvarnom životu, ipak su zbog tradicije i te večeri morale malo glumatati.

– Imali smo maske s perjem oko očiju i sjajne ogrlice koje su nam bili podijelili na ulazu – opravdavala se Helena. U pomoć joj je uskočio i splitski pjevač Luka Nižetić. Ni njemu, a ni njegovoj dragoj – voditeljici, ekonomistici i glumici Ivi Šulentić, preksinoć nije bilo do bala pod maskama.

Zaljubljeni u krvopije

– Pa nitko se nije maskirao! – kazao je 26-godišnjak, inače veliki pobornik proslave Noći vještica. Zbog igre i provoda, kaže, voli takve zabave. – Zašto ne? Meni je to divan izmišljen povod za zabavu. Nije mi loša varijanta! – priznao je Splićanin. U društvu djevojke i brojnih prijatelja zabavljao se sve do zore, a vedro raspoloženje prenio je i u sljedeći, neradni dan. – Ove smo godine preskočili Noć vještica na kakvu smo se naviknuli, onu maskiranu – kazao je glazbenik. Po njegovu su ukusu krvopije pa će za sljedeću zabavu osmisliti prigodnu vampirsku odoru. U maniri trenutačno popularnog Sumrak-ludila njegova draga tada bi mogla biti vampirova žrtva ili tek rođeno krvožedno, ljupko stvorenje.

Komentara 7

Avatar puky
puky
22:43 31.10.2010.

\" u pratnji dečka multimedijalnog umjetnika Ivana Marušića Klifa\" ?!?! ... hebote kakvom se ovaj umjetnošću bavi ... ?!?! ... pravo čudo ... baš kao i nosina njegove djevojke ... strava ...

JA
JacaThacher
08:20 01.11.2010.

a sto ce mu ta brada?

DH
dalibor.hren
19:25 31.10.2010.

Samo je trebala još jedna Jadranka: ona koja reže crvene trake

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije