Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji oduševljeni

Naša zgodna plesačica pozirala u preuskoj haljini: 'Kakve noge...'

Foto: Instagram
1/3
17.10.2019.
u 15:19

Walme je bila na svadbi, a pohvalila se da se dobro zabavila i plesala cijelu noć.

Plesačica Valentina Walme, koja je mnoge oduševila kao mentorica u showu 'Ples sa zvijezdama' je na društvenim mrežama objavila fotku u kratkoj pripijenoj haljinici. Walme je bila na svadbi, a pohvalila se da se dobro zabavila i plesala cijelu noć.

"Jedina slika sa svadbe na kojoj sjedim. Da sam znala da ću 12 sati plesati bez prestanka sjedila bih tri dana prije doma", napisala je Valentina.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Valentina na Instagramu broji već 25 tisuća pratitelja, a svakom novom objavom dobiva sve više lajkova. A koliko su se pratiteljima svidjele njezine fotografije, svjedoče i brojni pozitivni komentari. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ne postoje riječi koje bi opisale kako si lijepa", "Kad se ti pojaviš, svijet zastane", "Kakve noge, strava", "Prekrasna si",pisali su joj pratitelji.

Komentara 1

OL
oliver81
14:46 18.10.2019.

poštujem i volim vidjeti lijepo uvježbane plesačice,imaju posebsn stav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije