Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Naša zgodna glumica objavila fotku s dečkom i pohvalila se novim poslovnim pothvatom

Foto: Nova TV
1/8
17.01.2021.
u 08:00

Riječ je o novom poslobnom projektu 28-godišnje glumice, najpoznatije po ulozi u seriji  'Larin izbor'.

Glumica Jagoda Kumrić objavila je fotografiju ne kojoj na licu nosi zanimljivu masku. S njom je na fotografiji i njezin dečko Konstantin Haag koji na licu nosi masku istog dizajna. Riječ je o novom poslovnom projektu 28-godišnje glumice, najpoznatije po ulozi u seriji  'Larin izbor'.

Jagoda je naime, prije mjesec dana pokrenula brend Mrsh, a u ponudi ima  majice, hudice, ali i zaštitne maske za lice.

Foto: Instagram screenshot

Inače Jagoda se na setu serije 'Drugo ime ljubavi' zaljubila se u kolegu Haaga. Zajedno su nedavno snimljeni kako ruku pod ruku šeću središtem Zagreba, a u jenom intervjuu je rekla kako sada proživljava divno razdoblje jer ima predivnu djevojčicu s čijim je tatom u korektnim odnosima, radi posao koji voli i dodala je kako je u sretnoj vezi s osobom koja joj pruža veliku podršku. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
DeepState
09:55 17.01.2021.

Vrhunska glumica......Ava Gardner je nula za nju hahaha.....gledao sam sve blockbuster filmove u kojima glumi glumica Jagoda Kumrić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije