Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško

Naša voditeljica progovorila o razvodu: 'To je jedina riječ kojom se može opisati'

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
20.02.2020.
u 12:29

Iva je kazala kako nije htjela ništa skrivati, već zadržati to za sebe ili bliski krug ljudi. Komentirala je da je to za nju bila jako teška odluka.

Voditeljica Iva Šulentić iskreno je progovorila o razvodu.

U intervjuu za Story.hr otkrila je zašto nije htjela govoriti o kraju braka te priznala da to doživljava kao poraz.

Iva je kazala kako nije htjela ništa skrivati, već zadržati za sebe ili bliski krug ljudi. Komentirala je da je to za nju bila jako teška odluka. 

– Mislim da svatko bilo kakav prekid odnosa doživljava na svoj način i na to ima pravo. To je iznimno teška odluka za dvoje ljudi i mislim da poraz može biti jedina riječ s kojom bi se opisao razvod. Uz mnogo drugih – kazala je.
Podsjetimo, Šulentić je u kolovozu prošle godine priznala da se razvodi. 

– Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću – izjavila je Iva. Igor i Iva vjenčali su se u rujnu 2016. godine u crkvi sv. Franje Ksaverskog, a nakon obreda svoje su goste počastili odličnim tulumom u  Laubi. 

– S obzirom na to da sam se udala prije godinu dana, naravno da vjerujem u dugovječne brakove jer se nisam udala s namjerom da se rastanem.  S ponosom i ljubavlju gledam i baku i djeda i majku i oca koji su već desetljećima zajedno, u dobrom i kvalitetnom braku punom ljubavi, i dalje se drže za ruke i daju vjeru u ljubav. Dakle, može se! – izjavila je Iva u intervju za 24 sata  godinu dana nakon vjenčanja. Iako su djelovali kao skladan par, Iva i Igor, iako su vjerovali u svoj brak, nažalost nisu uspjeli, ali ostaju i dalje prijatelji.  

>> Ivana Banfić, Minea i Ella prisjetile su se CRO dancea iz 90-ih!

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
13:53 20.02.2020.

Naravno da se razvela. Gotovo sve tolerantne, gejfrendli, otvorene ženske se razvode. Zaboravile su u svojoj tzv.. osviještenosti na krijeposti kao što su ponoznostali, tolerancija, kompromis. To je bilo za očekivati.

Avatar Sokol
Sokol
13:30 20.02.2020.

Više analno, manje banalno

Avatar rubinet
rubinet
14:51 20.02.2020.

Čudno vrijeme . Lako se oženiti,još lakše razvesti. Jedino je teško živjeti s nekim u braku. Teško je održati uzajamna obećanja. Teško je nekoga trpjeti. Teško je odricanje. Teško je riješiti sukob kulturno i miroljubivo. Teško je voljeti nekoga usprkos nedaćama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije