Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno o životu

Naša voditeljica progovorila o prvoj bebi: 'Imam sreću u nesreći što sam baš rodila'

Foto: Instagram
1/5
07.05.2020.
u 20:00

Podsjetimo, bivša manekenka i njezin dugogodišnji partner početkom veljače postali su roditelje malene djevojčice. Iva je po prvi put tako postala majka, a mjesec dana nakon poroda otkrila je neobično ime svoje kćeri - Rina Ami.

Voditeljica Iva Jerković postala je majka malene djevojčice Rine Ami početkom veljače. Isto tako, dobila je i novi posao, pa je već možemo gledati u 'Kolu sreće', zabavnom kvizu koji se prikazuje na RTL-u. Iva ne voli često govoriti o privatnom životu, no odlučila je otkriti kako se osjeća trenutačno, kao majka u situaciji s koronavirusom i nakon potresa.  

- Stvarno dobro podnosim ovo vrijeme iako nije dobro ni za ljude ni za gospodarstvo. Još kad se nadoda i potres u Zagrebu… Ali imam sreću u nesreći što sam baš rodila pa sam svakako i željela imati što više vremena za svoju curicu tako da mi, iskreno, ovo čak i odgovara - kazala je Iva za RTL.

Podsjetimo, bivša manekenka i njezin dugogodišnji partner početkom veljače postali su roditelje malene djevojčice. Iva je po prvi put tako postala majka, a za RTL Exkluziv, 37-godišnjakinja je mjesec dana nakon poroda otkrila neobično ime svoje kćeri - Rina Ami. Inače, Iva je rodila djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i tijekom trudnoće nije krila kakvu podršku joj pruža dugogodišnji partner Josip Antić. Iva je šuškanja o trudnoći potvrdila početkom listopada prošle godine, a u intervjuu koji je uslijedio vrlo brzo potvrdila je da čeka djevojčicu i da ju to čini jako sretnom. - Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo i dugo zajedno i nikada ništa niti ne planiramo, kod nas se sve događa samo od sebe - rekla je Iva u jednom intervjuu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mare0801
22:37 07.05.2020.

Majko mila koja faca, ovaj njen Antić-Zefo.

HR
Hrabraja
21:03 07.05.2020.

Voditeljica, čega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije