Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara se na Baliju

Naša tenisačica objavila fotku u badiću, obožavatelji oduševljeni: 'Jako seksi'

Foto: Instagram
1/7
04.10.2019.
u 09:27

Fotografijama s odmora Ana se hvali na svojem Instagramu, a na jednoj od njih pozirala je u kupaćem kostimu i oduševila svoje pratitelje.

Mlada tenisačica Ana Konjuh ovih dana uživa daleko od Lijepe Naše. Ana se, naime, u društvu prijateljica uputila na odmor u toplije krajeve, točnije na egzotični Bali.

Fotografijama s odmora hvali se na svojem Instagramu, a na jednoj od njih pozirala je u kupaćem kostimu i oduševila svoje pratitelje.

"Golden hour", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira na pijesku u plićaku odjevena u crni kupaći kostim i bijelu košulju. "Predivna si", "Wow", "Jako si seksi", "Blistaš", komentirali su obožavatelji ispod fotografije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, 21-godišnja tenisačica trenutačno pauzira od teniskih terena zbog ozljede lakta, a uskoro bi se puna snage i energije trebala vratiti s putovanja i posvetiti se profesionalnom sportu te nastaviti nizati nove sportske uspjehe.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pogledajte i gdje su odmarali poznati Hrvati.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
10:35 04.10.2019.

Od čega odmara ??

Avatar rubinet
rubinet
10:02 04.10.2019.

odmara se

DU
Deleted user
10:11 04.10.2019.

Lijepa i mlada...neka uživa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije