Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako vam se sviđa?

Naša poznata influencerica drastično je promijenila imidž

Foto: Instagram
1/7
21.02.2020.
u 11:52

Sonja Kovač uoči odlaska u Milano na Tjedan mode promijenila je dužinu i boju kose.

Naša najpoznatija influencerica Sonja Kovač svoje obožavatelje, kojih je samo na Instagramu 478 tisuća, svaki dan obavijesti na kojoj se novoj svjetskoj destinaciji nalazi i koliko uživa.

Zadnjih tjedana javljala se tako iz Australije, a potom je kratko skoknula i do snježnih padina Austrije i sada je stigla u Zagreb, ali samo nakratko jer njezina sljedeća destinacija je Milano. Bivša voditeljica i glumica tamo će prisustvovati Tjednu mode, a za tu prigodu odlučila je promijeniti frizuru u svom omiljenom frizerskom salonu u Zagrebu.

Ova bivša natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama" skratila je znatno kosu i posvijetlila je. – Kako vam se sviđa moja nova frizura za milanski Tjedan mode? – pitala je Sonja svoje pratitelje, a odgovori  koje je dobila u komentarima bili su jako pohvalni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How do you like my new hairstyle for Milan Fashion Week? 💁🏼‍♀️ @salonfranic #hairstyle #blondebob #mfw

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

 

– Wow! Prebrutalna je. Prelijepa, super lijepo ti stoji. Mislim, ti si lijepa pa ti i lijepo stoji. Odlična – poručili su joj. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

SL
Slavik
13:37 21.02.2020.

Koliko je sat

BO
Bojnik
12:45 21.02.2020.

Koju skolu trebas zavrsiti da bi bio inflencer?

IH
iron.hide.54966
12:09 21.02.2020.

Influencerica? Po pitanju čega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije