Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups!

Naša plesačica pokazala kakvu je nezgodu doživjela s uskim kožnim hlačama

Foto: Instagram
1/6
28.11.2020.
u 14:50

Tina Walme sudjelovala je u snimanju novog spota Davida Temelka i nakon samo 15 minuta doživjela je nezgodnu situaciju.

Plesačica Tina Walme koja je publiku oduševila kao mentorica u showu "Ples sa zvijezdama" koji se prikazivao na Novoj TV sudjelovala je u novom spotu pjevača Davida Temelka i podijelila je dio atmosfere sa snimanja spota za pjesmu "Ogledalo" i otkrila kako joj se dogodila nezgoda dok je plesala u uskim kožnim hlačama.

- Fun fact: Puknule su mi hlače prvih 15 minuta (od 8 h) snimanja spota - napisala je 28-godišnja plesačica i objavila video u kojem pleše u spotu. Prijatelji su joj poručili kako se uopće ne vidi da su joj hlače poderane i svi su se više koncentrirali na njezine plesne vještine i ljepotu. - Ženo grome! Odlično plešeš. - poručili su joj. Valentina na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije sa snimanja spotova i nastupa, ali dijeli s pratiteljima i crtice iz privatnog života i prije nekoliko mjeseci njezin Instagram profil je bio meta hakera.

- Mislim da je ovo najgore vrijeme kad ti se to može dogoditi. Znači, dogodilo se na 1. april da sam skužila da mi je netko hakirao Instagram, mislila sam - smiješno. Međutim, nije bilo smiješno, iako se smijem. Dosta je trajalo dok mi ljudi nisu povjerovali. To je bila kao ucjena, plati mi 600 dolara pa ću ti ja vratiti profil. Mislim da ne treba pregovarati s hakerima, uostalom tko jamči da će meni vratiti moj profil natrag - rekla je tada.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije