Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakve noge!

Naša pjevačica proslavila 46. rođendan i iznenadila fit linijom: 'Izgledaš bolje nego ikad'

Foto: Instagram
1/6
15.09.2019.
u 16:31

Indira Levak pohvalila se rođendanskom fotografijom na Instagramu, a obožavatelji su je zasuli čestitkama i komplimentima na račun izgleda.

Indira Levak danas ima itekako dobar razlog za slavlje. Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica slavi 46. rođendan, a slavljeničkim izdanjem i promjenom imidža pohvalila se na društvenim mrežama.

- Ne brojim godine već osmijehe i sretne dane. Slavim život i svake godine se osjećam sve bolje u vlastitoj koži, voljenije, sretnije i zadovoljnije! Za rođendan sam poželjela novu frizuru i želja mi je ostvarena. Zar to nije genijalno! Ovaj put na moj roćkas ja ću iznenaditi Mireka! Stiže mu kući zanosna plavuša s vjetrom u kosi! Hvala dragi moji na divnim čestitkama! - napisala je Indira na Instagramu.

Pjevačica je pozirala ispred frizerskog salona s balonima u ruci, a mnogima su za oko zapele njezine vitke noge. - Divno izgledaš, linija ti je savršenstvo - poručila joj je jedna od pratiteljica.

U komentarima su se čestitke, ali i komplimenti na račun izgleda. - Izgledaš WAU , pjevaš WAU, voliš WAU.. Što više nego istim tempom dalje..volim te-Sretan ti rođendan - napisala joj je dizajnerica Matija Vuica.

Komplimentima se pridružila i pjevačica Lea Mijatović. -Izgledaš najbolje ikad - zaključila je bivša pjevačica Teške industrije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije