Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povlači se?

Naša pjevačica progovorila o najvećoj životnoj prekretnici: 'Mnogo se toga promijenilo'

Foto: Instagram
1/10
15.01.2020.
u 09:48

– Jedino što mogu reći jest da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... ali nadam se da se jedno neće promijeniti –poručila je Lana.

Posljednjih godinu i pol dana pjevačica Lana Jurčević sve je manje aktivna na domaćoj glazbenoj sceni. Iako i dalje radi punom parom, 35-godišnja pjevačica već dulje vrijeme nije izbacila ni jedan novi singl, a sada je prvi put o svojoj životnoj prekretnici i javno progovorila.

"15 godina nisam stala, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila k'o na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjevanje, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao. I onda se dogodi da godinu i pol ne objavim ama baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol je bila na svaki način lijepa i teška i čudna i zanimljiva", započela je Lana koja se u posljednje vrijeme posvetila razvoju svog brenda prirodne kozmetike La Piel.

"Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pogleda YT-a u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da 'maloj Lani' mogu dati jedan zasluženi 'high five'. Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama. Pjevala skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći jest da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula?" poručila je pjevačica i mnoge zaintrigirala svojom objavom. Neki su pomislili i da se Lana oprašta od glazbene karijere.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ne odustaj od glazbe. Predivna si", poručili su joj obožavatelji u komentarima. Podršku kolegici pružila je i Nina Badrić. "Sve što tebe čini mirnom i radosnom to je jedini pravi odabir", poručila je Nina.

Inače, osim uspjeha u poduzetničkim vodama, Lani su se ruže osmjehnule i na privatnom planu. Već više od dvije godine u sretnoj je vezi s Filipom Kratofilom, sinom vlasnika jednog  poznatog sljemenskog restorana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
zagabria2
11:04 15.01.2020.

Shvatila je da od pjevanja nema kruha i odlučila potražiti imućnijeg ženika, baš kao Vana. Na malom tržištu kao naše od pjevanja mogu živjeti samo najbolji kao Gibonni, Cetinski, Oliver, Parni valjak ili Belan a ove što pjevaju pjesmuljke kao Lana, Šuputica, Bačićka i ostale, nema tu kruha dugoročno.

MA
MarinVD
10:58 15.01.2020.

Pjevačica? Ako je mjaukalica pjevačica, onda su mačke kontejnerašice ESTRADA 🗣️

DU
Deleted user
11:58 15.01.2020.

Lijepa mlada žena, ali godine idu. Nađi "čovjeka", budi žena, majka, budi "kraljica"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije