Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki zadovoljni, drugi ne

Naša pjevačica potpuno se razotkrila: Ovako izgleda u 42. godini bez šminke i botoksa

Foto: Facebook/RTL
1/4
29.08.2019.
u 19:31

Pjevačica Ivana Kindl pokazala je novi imidž i pohvalila se mladolikim izgledom.

Ivana Kindl odvažila se na novu promjenu. Pjevačica je naime odlučila promijeniti imidž pa je svoju smeđu kosu ofarbala u platinasto rozu. Promjenom se pohvalila na društvenim mrežama, a osim nove frizure pokazala je i kako u 42. godini njezino lice izgleda bez filtera, šminke i estetskih tretmana.

- Nova boja i nova zurka! Me like it! Ova fotka je bez filtera i šminke nastala nakon buđenja. Imam 41 godinu i još nikad nisam bila na nikakvim tretmanima lica, nemam savršen ten,ali može se i bez botoksa - napisala je Kindl. U komentarima su se počeli nizati komplimenti na račun prirodnog izgleda. 'Predivna', 'Lijepa si', 'Slatka i prirodna', samo su neki od komentara. 

Ipak, bilo je i onih koji su pjevačici zamjerili novu frizuru. - Ni slučajno! Totalno bezlično, prazno. Sorry! Ti imaš osobni i pjevački izričaj kao crnka! Imaš identitet i kvalitetu! Ne podilazi trendovima - poručila joj je prijateljica. Ivana joj je odgovorila da se više ne osjeća dobro s tamnijom kosom te da će boje ionako stalno mijenjati jer se njima voli igrati.

Pogledajte i kako druge poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

Ključne riječi

Komentara 19

HB
h.baksaj
20:55 29.08.2019.

Izgleda normalno i lijepo za razliku od - Cica _Guzica pjevačica!

ME
mexpert
09:28 30.08.2019.

prirodno lijepa

RH
romeosvic@hotmail.com
00:14 30.08.2019.

Kindl je mačka nasuprot Severine i Nives.Pogledaj samo tu liniju pogotovo kad vidiš šlauf od drugih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije