Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grcala u kreditu

Naša pjevačica otvoreno o najtežim danima: 'Znala sam preroštati stan i pronaći 12 kuna'

Foto: Instagram
1/5
02.05.2020.
u 12:10

Lana je ispričala kako joj nije uvijek bilo sve bajno u životu, jer je jedno vrijeme grcala u kreditu u švicarcima. Klingor je tada još uvijek bila samohrana majka,

Influencerica, poduzetnica i bivša pjevačica Lana Klingor sudjelovala je u Podcastu BizCasting u kojemu je pričala o poslu, ali i privatnom životu. Lana je ispričala kako joj nije uvijek bilo sve bajno u životu, jer je jedno vrijeme grcala u kreditu u švicarcima.
Klingor je tada još uvijek bila samohrana majka, 

 "U periodu kad je kćer Kiara bila mala znala sam preroštati cijeli stan i pronaći 12 kuna. Ali u onom trenutku kad sam prestala kukati da nemam novaca, sve je krenulo nabolje" kazala je Klingor koja sad ima uspješni poslovni projekt SLana kuharica. 

 "Cijeli taj projekt 'SLana kuharica se dogodio spontano, kao odgovor na potražnju društvenih mreža, prvenstveno Instagrama. Objavila bih neki recept i dobila na stotine upita, većinom od cura koje žive s dečkima, udane su ili se trebaju udati, pa pitaju kako ih impresionirati. Tu sam shvatila da postoji interes ljudi za to. Onda sam odlučila investirati neke novce i snimiti tri uvodna filma pa smo počeli snimati recepte" tvrdi Klingor i dodaje da joj je najveća podrška suprug Ante Mihić koji joj pomaže u poslu, a poduzetnica kaže da je i savršen suprug.

 

Komentara 8

CO
Content
14:57 02.05.2020.

Samohrana mater je žena udovica, prvenstveno! Ona koja sama uzdržava dijete/djecu, bez financijske pomoći čovjeka koji je napravio dijete. Ova je imala nekog s kim je napravila dijete, navodno neki skijaš (Večernji to bolje zna od mene). Navodni skijaš je živ (druga je stvar što je, navodno, bio oženjen tada, a i sada..No, i to Večernji zna bolje od mene). Kum joj, Antiša V.,  napravio kuću (kako/odakle ako je "prevrtala 12kuna"). Sad živi u izobilju. Nadam se da je udomila nekog azilanta, jer ona je "tolerantna/sve poštuje". Doista, gornji kat kuće je mogla dati ekipi iz Sirije...

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
14:57 02.05.2020.

Kad se nisi znala snaći. Trebala si objaviti koji post protiv Crkve, branitelja, ognjištaraca, kockoglavih, fašista.... pa ženo, jel išta Remi bolja od tebe? Ili Kekin? Ili Bitorajac... nastavite sami niz.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
12:23 03.05.2020.

Prepisala od nekuda dva recepta i sad je odjednom poduzetnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije