Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Naša pjevačica objavila fotku iz srednje škole, možete li pogoditi o kome je riječ?

Foto: Instagram
1/9
25.01.2021.
u 17:45

Objavila je fotografiju iz mladosti na kojoj pozira s prijateljicama, te pratiteljima poručila da pogode gdje je ona na fotki.

Pjevačica Ivana Banfić se na Instagramu prisjetila srednjoškolskih dana.

Objavila je fotografiju iz mladosti na kojoj pozira s prijateljicama, te pratiteljima poručila da pogode gdje je ona na fotki. 

'Prvi srednje, nas tri frendice, nerazdvojne, mlade i slobodne, čitav svemir je naš, živimo u trenutku, ne znamo niti se to pitamo, što nas sve u životu čeka... Pogodi gdje sam', napisala je uz fotku Ivana.

Inače, podrhtavanja tla u Hrvatskoj još ne prestaju, a stanovnici najugroženijih područja i dalje strepe od svakog novog potresa i štete koju će donijeti sa sobom. Jedna od njih je i Ivana Banfić koju je prvi potres zadesio u Staroj Drenčini, mjestu koje je udaljeno samo tri kilometra od epicentra. O trenucima straha i neizvjesnosti progovorila je i putem društvenih mreža, a ovog puta istaknula je i kako je u ovoj situaciji iznimno bitna jedna stvar – razgovor. "Jako je važno da ljudi izgovore sve ono što ih muči, o čemu razmišljaju, da razgovaraju o tome prvenstveno s članovima obitelji, prijateljima, bliskim osobama. Da se kroz razgovor prođe ponovno kroz to iskustvo, da se priča o tome što je bilo, kako je bilo, što im se događalo... Na taj način mi iz sebe čupamo tu energiju van i perspektiva nam se mijenja", napisala je Ivana pa otkrila negativne posljedice zadržavanja straha u sebi.

"Ako sve ostane u nama dugo, više mjeseci, mi ćemo ući u retraumatizaciju. To je potencijalni problem ako se na vrijeme ne rješavaju problemi. Ulazimo u anksioznost, tijelo se stišće, strah, koji je primarna emocija, nas obuzima, a ono što je najgore jest – strah od straha", naglasila je Banfić koja je i sama priznala kako se loše nosi s cijelom situacijom. "Ne spavam, u šoku sam, bojim se i molim se da se ovo više ne ponovi. Nikada. Pomozite ljudima iz ovih sela. Šaljem nam svima blagoslov i mir", napisala je prije nedavno Banfić koja je sve objave o potresu obrisala s profila, osim one na kojoj je pisala kojim selima oko Petrinje i Siska je potrebna pomoć.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrUsrcu
18:45 25.01.2021.

lepa brena - lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije