Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna je

Naša pjevačica nakon tragedije ponovno postala majka, bebi dala tradicionalno ime

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/4
09.08.2020.
u 14:00

Objavila je fotografiju malene djevojčice koja ju drži za palac te napisala: "Dobrodošla Maria 8.8.2020. Hvala Gospe. Srce je potpuno".

Pjevačica Pamela Ramljak je rodila. Malenu djevojčica na svijet je došla jučer,a  to je potvrdila i Ramljak na svom Instagram profilu. Objavila je fotografiju malene djevojčice koja ju drži za palac te napisala: "Dobrodošla Maria 8.8.2020. Hvala Gospe. Srce je potpuno".

Pamela je već ranije otkrila da je presretna zbog nove bebe.

Foto: Instagram screenshot

"Još jedno srce kuca ispod mog.  Presretna sam i zahvalna na ovom blagoslovu. Antun će dobiti bracu ili seku! Baby nr. 2 is on the way", napisala je tada Pamela ispod fotografije na kojoj pozira s trudničkim trbuščićem u bijeloj pripijenoj haljini. Ispod objave odmah su se zaredale čestitke na prinovi, a pridružile su se i brojne poznate Hrvatice. Inače, dvije i pol godine prije rođenja sina Pamela je izgubila dijete nakon osam tjedana trudnoće, što nju i supruga nije obeshrabrilo već dodatno osnažilo.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Warded
Warded
16:28 09.08.2020.

Čestitke i blagoslov obitelji, a osobito dječici.

SS
ssssssssss
15:30 09.08.2020.

Cestitke , zdravo budi Marijo majko nasa sveta .

20
20021950
09:10 10.08.2020.

Ne bismo mi nužno morali znati, za svaku njenu trudnoću i porod !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije