Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okršaj na instagramu

Naša pjevačica na udaru kritika, podršku joj bez dlake na jeziku pružila i kolegica s estrade: 'Ovo je strašno'

Sementa Rajhard
Foto: Instagram
1/6
29.04.2020.
u 12:39

Ranije ovog mjeseca, domaća glumica i pjevačica Sementa Rajhard i njezin zaručnik Vanja Brundula postali su roditelji maoj djevojčici Stelli.

Novopečeni roditelji Sementa Rajhard i njezin zaručnik Vanja Brundula uživaju sa svojom kćerkicom Stellom koja je na svijet došla ranije ovog mjeseca. Kako bi približila svijetu provođenje zajedničkog vremena s obitelji, Sementa je objavila fotografiju nakon koje su je neke mame prozvale da ne brine o sigurnosti djeteta, a u njezinu obranu stala je pjevačica Pamela Ramljak.

- Pliz zategni pojaseve na sjedalici. Moraju biti skroz zategnuti i uz tijelo. Jako sam osjetljiva na djecu u sjedalicama i vjećno tupim da se djeca zatežu i pravilno vežu - napisala joj je pratiteljica, a druga se nadovezala: "Mogla bi još koji dan biti kući s bebom".

Foto: Instagram screenshot

Nakon toga stigao je komentar bivše članice Femminema Pamele Ramljak.

- Žena je tek stavila dijete u sjedalicu, sigurno će zategnuti kasnije pobogu, samo je stala kratko da napravi fotku, a ovo as izlaskom iz kuće i komentarom da je rano mi je strašno. Danas mater ne može ni uživati s djetetom da se netko ne pravi pametan s komentarima. Strašno - uzvratila je.

Foto: Instagram screenshot

- Da sigurno je stala na cesti da se slika pa će zategnuti pojaseve. Pojas se zategne i beba se osigura prije nego se auto upali i krene. Ali vidim da si ti baš pametna i podržavaš sve ovo - napisala joj je nazad, a treća se uključila i nagađala kako možda par ide prijaviti bebu.

- Ako ideš prijaviti bebu, zar je potrebno bebu voditi sa sobom u ustanove? I to još u ovo vrijeme kad su svi u izolaciji. Nebitno da li je izišla iz kuće ili ne, samo me u oko ubolo ovo labavo vezanje u sjedalici - opet je pokušala objasniti komentatorica.

- Ne smatram se prozvanom komentirati tuđe roditeljstvo, to mi je dno dna. I da, ja sam morala voditi i bebu na prijavu jer nisam imala nikoga da ga pričuva - obrazložila je još jednom.

Podsjetimo, sredinom travnja Sementa i Vanja postali su roditelji malene djevojčice Stelle. Iako su planirali da otac bude prisutan u rađaonici, to tada nije bilo moguće zbog epidemije koronavirusa. Glumica se na Instagramu pratiteljima požalila kako ju je strah kako će sve izdržati sama.

"Brinemo se oko odlaska na zadnje preglede koji su nam bitni, tko će biti tamo.. i da li će nam se termin otkazati, da li su liječnici zdravi..kao i pacijentice.. brinemo se i oko odlaska u bolnicu taj dan. Brinemo se jer tata ne može s nama unutra ni u hodnik prije ni nakon što nam dođe princeza, nona, baka, dede, teta niti dva ujaka neće smjeti ući sa širokim osmjesima, balonima i bombonjerom da nas vide..bit ćemo same", požalila se Sementa tada na društvenim mrežama. 

Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:47 29.04.2020.

To 'pliz" je Pamela Ramljak naučila od oca i majke koji su je učili govoriti hrvatski jezik.Blago njoj kad se srami svojeg jezika.Kon nas ništa čudno jer nam je sve tuđe ljepše nego naše!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije