Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svakodnevna borba

Naša pjevačica dan je provela na Hitnoj: 'Doktori i sestre napravili su sve što su mogli'

Nika Antolos
Foto: Instagram
1/5
03.06.2020.
u 18:09

Nika Antolos prije dvije godine je otkrila da ima multiplu sklerozu i od tada se bori sa simptomima ove bolesti.

Pjevačici Niki Antolos prije dvije godine dijagnosticirana je multipla skleroza i od tada se bori sa simptomima ove bolesti zbog kojih je opet završila na Hitnoj.

- Jučer je dan krenuo ustajanjem na lijevu nogu. Zapravo,izričito desnu... Moj centar za ravnotežu rekao je danas samo udesno mala, tako da sam se prvih par minuta vrtjela u krug po sobi, ko’ pas za repom, dok nisam skužila da me tijelo uopće ne sluša. Uz to još i nepodnošljiva vrtoglavica i mučnina ..3 u 1..Naravno, jučerašnji dan sam zato provela na hitnoj...Iako su doktori i sestre napravili sve što su mogli, danas mi je isto...Ok, malo lakše, jer se nekako privikneš i ta prva panika se slegne, shvatiš da će proći i da te dijete i dalje gleda...I nakon svih tih sati ondje, bockanja,krvi i upoznavanja s tuđim dijagnozama, došla sam ovdje samo da Vam šapnem-ponedjeljak i dalje može biti puno gori..I meni vama.. Ne dopustite da vam trenutne boli ukradu sutrašnje radosti...Jer to će biti samo vašom krivicom...Ne tješite se tuđim gorim situacijama, već budite svjesni svojih radosti, velika je razlika..Da, život je kao ponedjeljak - banana,žut i u obliku osmijeha. Kako si tko odabere. - opisala je svoje stanje Nika.

Otkako je saznala za dijagnozu počela se i javno zalagati za legalnu upotrebu medicinskog ulja kanabisa koje pomaže oboljelima od multiple skleroze. Kada je s javnosti podijelila da ima multiplu sklerozu opisala je s kakvim se simptomima susrela.  - Krenulo je samo da noge ne osjećam, do pupka po mjesec dana i onda se počelo pogoršavati, da ne vidim na lijevo oko. Svi ovi ostali simptomi, nemoguće ih je nabrojati. Toliko boli, konstantno svaki dan, umor, vrtoglavica, mučnine - ispričala je tada. 

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
07:42 04.06.2020.

Danas ima puno kvalitetnih lijekova koji bolest mogu držati kvalitetno pod kontrolom. Dogovor sa neurologom i uzimati lijekove . Samo hrabro.

ST
Stjepan2103
19:16 03.06.2020.

Budi hrabra,prihvati bolest,vjera puno pomaže...nekada je vrijeme potrebno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije