Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška

Naša operna diva sa svog balkona zapjevala 'Moja domovina' i oduševila susjede

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
30.03.2020.
u 10:25

Ivanka Boljkovac jučer u 20 sati pridružila se akciji i zapjevala 'Moju domovinu' u znak podrške svim zdravstvenim djelatnicima, Nacionalnom stožeru civilne zaštite, policiji, vojsci, navijačima i svima onima koji se u teškim trenucima žrtvuju za dobrobit svih.

Diljem Hrvatske jučer u 20 sati s balkona i prozora građani su pjevali pjesmu „Moja domovina“ i na ovaj način dali su podršku svim službama koje danonoćno rade u borbi s koronavirusom i posljedicama potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu.

- Zasvirajmo svi koji znamo, pokažimo im da nisu sami, i da cijenimo sve što rade za dobrobit svih nas. Pokažimo još jednom kako smo uvijek bili složni kada nam je bilo najteže. Zato u nedjelju s početkom u 20 sati, svi zapjevajmo i zasvirajmo - pisalo je u pozivu koji je proširio društvenim mrežama.  Ovoj akciji pridružila se i naša poznata operna pjevačica Ivanka Boljkovac koja je s ostalim građanima zapjevala sa svog balkona u centru Zagreba, a njezini susjedi su podijelili snimak njezinog veličanstvenog glasa. Pogledajte:

 

Ključne riječi

Komentara 5

NE
nemanatrag
10:56 30.03.2020.

H..i ga ...ja pjevao "Od Vardara pa do Triglava"....ali tko pjeva zlo ne misli.

Avatar salko1951
salko1951
10:45 30.03.2020.

Susjedi, komentirajte!!

BR
BraniteljJakob
16:16 30.03.2020.

Nest se zajapurila, pjena joj na ustima, klice korone frcaju na sve strane... Pa ta je sigurno zarazila pola Zagreba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije