Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wow

Naša najvatrenija navijačica zagolicala maštu pratitelja: Crvena ili roza?

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/6
24.11.2019.
u 13:20

Lijepa Ivana pozirala je na stepenicama u dugoj svečanoj haljini, ali ovaj put je odlučila obožavatelje pitati za modni savjet.

Najvatrenija navijačica naše reprezentacije, Ivana Knöll, ponovno ostavlja svoje pratitelje na Instagarmu bez daha. Lijepa Ivana pozirala je na stepenicama u dugoj svečanoj haljini, ali ovaj put je odlučila obožavatelje pitati za modni savjet.

- Je li ova haljina crvena ili roza? Ne mogu se odlučiti - napisala je Ivana na Instagramu uz fotografiju koja je ubrzo skupila četiri tisuće lajkova.

 

'Predivna si', 'Prekrasna', 'Bomba' samo su neki od komentara Ivaninih pratitelja, a jedan od njih se čak našalio: 'Tko još gleda boju haljine?'.

Ivanine fotografije često golicaju maštu njezinih pratitelja,  a možda najviše njih privukla je fotka koju je objavila s Balija. Pozirala je okrenuta leđima u tangama na bazenu pored šume i pored fotografije napisala: "Zovite me Tarzan".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, ova mlada djevojka pažnju javnosti privukla je još 2016. godine kad se kandidirala za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. Tada je otkrila što su joj najdraži hobiji, čime se bavi u životu te tko joj je najveća potpora. Iako je rođena u Njemačkoj, Ivana je veći dio života provela u Hercegovini s roditeljima, a pohađala je i Opću gimnaziju u Ljubuškom.

“Ime mi je Ivana Knöll, rođena sam u Njemačkoj gdje sam bila do osme godine. Sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živjela sam u Hercegovini s roditeljima, gdje sam pohađala Opću gimnaziju”, izjavila je Ivana prilikom natjecanja za Miss Hrvatske. Tada je otkrila i kako je uspješna studentica na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

Naglasila je kako bez podrške obitelji i partnera vjerojatno nikada ne bi sudjelovala na spomenutom natjecanju. “Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske”, istaknula je Čapljinka, koja je ukrala show na prvom nastupu Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Njezinu ljepotu mnogi su nazvali božanstvenom te bi je rado pozvali u svoje društvo, ali Ivana na Facebooku otkriva kako je sretno zaljubljena već šest godina.  

 

Ključne riječi

Komentara 7

AG
Agricola
13:53 24.11.2019.

Ako je najvatrenija navijačica nek objasni u par rečenica pravilo zaleđa.

KR
krnjeli47
14:05 24.11.2019.

Od zuda kao da gledaš kravu .Svašta rade od sebe zbog pozornosti .

IL
ilijan1a
15:39 24.11.2019.

Ko gleda haljinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije