Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pametna ideja?

Naša najseksi navijačica pokazala što radi u Splitu pa je napali: 'Od čega ti boluješ?'

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/8
09.04.2020.
u 18:43

Naime, naša najseksi navijačica izolaciju provodi na splitskim plažama, a nakon što se par dana pored mora snimala u odjeći, sada je obukla kupaći kostim i obavila prvo kupanje ove sezone.

Ivana Knoll često na svom Instagramu objavljuje seksipilne fotografije, a posljednjom je posebno potaknula lavinu komentara. I iako je navikla na pozitivne, sada je dobila i brojne kritike.

Naime, naša najseksi navijačica izolaciju provodi na splitskim plažama, a nakon što se par dana pored mora snimala u odjeći, sada je obukla kupaći kostim i obavila prvo kupanje ove sezone.

Ivana Knoll
1/4

"Ovih 14 stupnjeva je sve što mi treba", napisala je uz objavu.

Mnogi su komentirali kako je hrabra uskočiti u hladno more u ovo vrijeme, no osim komplimenata na račun izgleda i kupaćeg kostima, dobila je i poneke kritike što vrijeme pandemije provodi na plaži umjesto kući.

"Od čega ti boluješ"? pitao je jedan hejter na što mu je ona odgovorila - "od shizofrenije". Poneki su komentirali i kako će se prehladiti za nekoliko lajkova na Instagramu. 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar marlony
marlony
19:36 09.04.2020.

Čemu ovo ? Ne stoji joj ! Neke žene je "uzeo" instagram ili face, pa su izgubile samopercpeciju !

CR
crohumans
19:39 09.04.2020.

Bilo je bezbroj sto puta ljepših navijačica ali mediji u suši vijesti moraju nekog isforsirat da imaju serijal članaka !

JA
jameszg
19:47 09.04.2020.

Pun mi je kufer tih naslikavanja bez dostojanstva. Žena bez dostojanstva nije žena ! Proporcionalno tome muškarci postaju tetkice. Pudlice koje cupkaju za takvima koje ih na kraju niti ne fermaju pol posto ! I to je začarani krug "žena bez dostojanstva i tetkica"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije