Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kim kosanović

Bila je na vrhu slave, no s 22 godine je morala ponovo učiti govoriti. Danas vodi potpuno drukčiji život

Foto: Facebook,Tomislav Miletić/Pixsell
1/6
17.05.2021.
u 13:00

Ona je naime, kada je imala 22 godine bila na vrhuncu slave i zaštitno lice jednog svjetskog brenda, no onda je doživjela teški moždani udar.

Bivša manekenka Kim Kosanović(26) danas vodi potpuno drukčiji život, daleko od glamura modnih pista. Ona je naime, kada je imala 22 godine bila na vrhuncu slave i zaštitno lice jednog svjetskog brenda, no onda je doživjela teški moždani udar. 

Odjednom je samo pukla ta žila i ja sam se onesvijestila, uspjela sam doći do kupaone jer sam mislila da ću povraćati… Tu sam pala u komu. Prijatelji i njegov brat odveli su me u bolnicu” kazala je ta RTL-ov Exkluziv Kosanović koja je svoju priču podijelila već ranije.

Moždani udar je doživjela na ljetovanju u Crnoj Gori. 

“Imala sam osjećaj za vrijeme, kužila sam da vrijeme prolazi. Pitala sam se kako tako dugo spavam. Nakon valjda još par dana shvatila sam da sam u komi… Sad iz ove perspektive to ne mogu zamisliti” priznala je Kim.

U oporavku joj je, kaže, najviše pomogla majka. 

"Da nije bilo nje, možda bih preživjela, ali ne bih se sigurno ovako oporavila, ali pitanje je bih li sad tu mogla pričati s vama”, izjavila je bivša manekenka koja sada studira psihologiju na Katoličkom sveučilištu. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Naglasila je da se nakon svega naučila zahvalnosti. 

“Pošto nisam mogla hodati kad sam se probudila iz kome, ja kad hodam po ulici uhvatim sebe kako razmišljam ‘Ajme Isuse Bože, hvala ti, ja hodam sama'” zaključila je. 

VIDEO Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze

 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
bezvrijedanyugodinar
15:10 17.05.2021.

Imao sam moždani sa 30 i 10 dana kome i slićna prića kao kod Kim

M3
Miške 3
06:06 18.05.2021.

Skrivena poruka je, reklamiranje Katoličkog sveučilišta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije