Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Naša lijepa tenisačica pokazala obožavateljima kako izgleda bez imalo šminke

Foto: Maja Kljajić
1/6
18.09.2020.
u 21:45

Dobro jutro - napisala je Donna Vekić uz fotografiju objavljenu na Instagram storyju, a na ovoj društvenoj mreži ima 179 tisuća pratitelja.

Naša tenisačica Donna Vekić nedavno je u kampanji modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović pokazala kako se odlično snalazi u ulozi modela.

- Puno vremena provodim u sportskoj odjeći, tako da ne propuštam rijetke prilike da se uredim i obučem neku lijepu haljinu. Aleksandra mi je najdraža naša dizajnerica i njezinu odjeću nosim gdje god sam u svijetu - otkrila nam je nedavno 24-godišnja tenisačica. Rekla je tada kako je njezin stil jako jednostavan jer ne voli komplicirati kada je moda u pitanju. U ovoj kampanji vidjeli smo Donnu sa besprijekornim make upom, a sada je sve oduševila objavom svoje fotografije na kojoj nema ni trunku šminke.

Foto: Instagram screenshot

- Dobro jutro - napisala je Donna uz fotografiju objavljenu na Instagram storyju, a na ovoj društvenoj mreži ima 179 tisuća pratitelja. 
Tenisačicu su neko vrijeme povezivali s nogometašem Bruno Petkovićem, ali ona nije htjela otkriti ništa o njihovom odnosu osim da se druže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije