Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doživjela je razaranje

Naša glumica za dlaku ostala bez krova nad glavom: 'Stan mi je bio gotovo skroz uništen'

Mila Elegović
Foto: Facebook
1/7
21.05.2020.
u 08:00

Priznala je da joj je posao stagnirao zbog pandemije, ali ona se trudila da ipak ispuni svoje dane raznim aktivnostima.

Glumici Mili Elegović razorni potres koji je prije dva mjeseca pogodio Zagreb također je oštetio stan.  "Moram priznati da mene izolacija nije toliko pogodila, jer sam doživjela razaranje zemljotresom i moj stan u Zagrebu je bio skoro potpuno uništen. Nisam ga morala napustiti, ali sam ga morala obnoviti. Pri kraju je upravo, radila sam svaki dan s majstorima po 12 sati, tako da izolaciju nisam doživjela kao izolaciju, jer sam fizički puno toga napravila", rekla je Mila za Klix.ba.

Mila Elegović
1/6

Priznala je da joj je posao stagnirao zbog pandemije, ali ona se trudila da ipak ispuni svoje dane raznim aktivnostima. No, najviše joj je ipak nedostajao bliski kontakt s ljudima. 

"Snimila sam mnogo videa koje su mi ljudi tražili, snimila sam i dvije pjesme i svako jutro sam ustajala rano, odmah bih se našminkala, uredila, kao da imam snimanje i tako sređena išla sam na gradilište. U svakom slučaju nisam se prepuštala trenerkama i tom nekom opuštenom, ležernom izdanju", kazala je.

Što se tiče humoristične serije "Bitange i princeze", Mila je rekla da misli do snimanja novih epizoda neće doći, ali novim projektima itekako se raduje.

"Uskoro snimam pilot jedne male televizijske online emisije, ali ne smijem još uvijek otkriti puno o tome, ali veoma se veselim. Osim toga, imam još nekoliko ljetnih projekata koji mi se isto smiješe bez obzira na okolnosti. Također, imam svoj show koji je imao premijeru malo prije izolacije", kazala je.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Ključne riječi

Komentara 1

AC
accusator
10:19 21.05.2020.

Izjavu prepisanu sa "klix ba, bolan nebio, avaznik izbosne prenio nako kako ubosni prićaju"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije