Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ni ne šminka se

Naša glumica se opustila na odmoru: 'Kosa mi nije srela šampon pet dana'

Foto: Josip Regović
1/6
16.08.2019.
u 10:54

Polako je počela otkrivati kako se najradije opušta, a to uključuje more, sunce, prijatelje...a komentirala je i da nije prala kosu pet dana.

Glumica Ecija Ojdanić ne skriva da se odlično provodi na ljetovanju. Polako je počela otkrivati kako se najradije opušta, a to uključuje more, sunce, prijatelje...a komentirala je i da se nije šminkala niti prala kosu pet dana.

"Znam da sam se počela opuštati onda kad mi kosa nije srela šampon jedno 5 dana, lice šminku isto tako, i kad me uhvati mahnita potreba za kuhanjem", napisala je glumica ispod objave.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Glumica obožava mediteransku kuhinju, a uposlila je supruga i svekra kako bi joj pomogli s ulovom i pripremom ribe.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

"Svekar ulovio, muž očistio, i naravno, bit će i roštilj majstor. Djeca će stol postaviti, a svekrva i ja ćemo piti aperol i uživati" napisala je Ecija.

Pogledajte gdje ljetuju poznati Hrvati:

 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stručnjak
12:26 16.08.2019.

smak svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije