Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opisala kako sada žive

Naša glumica se javila iz Kine: 'Naš život se vratio u normalu, ne hodamo s maskom'

29.09.2016., Zagreb - Vitomira Loncar u Maloj sceni promovirala je posljednje izdanje knjige Slamka spasa te se oprostila od kulturne javnosti uoci odlaska u Kinu
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/7
10.11.2020.
u 08:00

Vitomira je potom dodala kako ne hodaju okolo sa zaštitnim maskama jer za to nema razloga.

Hrvatska glumica Vitomira Lončar već nekoliko godina živi i radi u kineskom gradu gradu Xi'anu. Zbog pandemije se ponovno vratila u Hrvatsku, no posljednjih mjesec dana opet je natrag u Kini gdje se, kako kaže, život vratio u normalu.

29.09.2016., Zagreb - Vitomira Loncar u Maloj sceni promovirala je posljednje izdanje knjige Slamka spasa te se oprostila od kulturne javnosti uoci odlaska u Kinu
1/6

"Ljudi imaju povjerenja u to da Kina kontrolira pandemiju. Ako ima novih slučajeva, odmah su prijavljeni. Naš život se vratio u normalu. Zaista je život normalan, nemamo ograničenja, predajemo, živimo normalno, rade restorani, život je potpuno normalan. Trenutačno je u jednoj provinciji nađen jedan asimptomatski slučaj i oni su odmah zablokirali grad od 4.5 milijuna stanovnika i zatvorili aerodrom i testiraju cijeli grad u roku od dva dana. To su sve asimptomatski slučajevi", kazao je njezin učitelj kineskog jezika koji se zajedno s njom javio za IN Magazin Nove TV.

Vitomira je potom dodala kako ne hodaju okolo sa zaštitnim maskama jer za to nema razloga. Iako, kaže, u autobusima i vlakovima i dalje svi bez iznimke nose maske, ali imaju i kodove pomoću kojih se prate kontakti. 

"Kad uđeš u Kinu, skeniraš se i za svaki grad. Ne daj bože da je netko pored tebe zaražen, oni odmah te ljude obuhvate, stave u bolnicu, nema onog - budete mi javili vaše kontakte - to ne postoji. Kad imaš zeleni kod, normalno se krećeš, putuješ i živiš potpuno normalno", ispričali su zajedno. 

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
zagreb80
09:20 10.11.2020.

Ako su sirotu Bucku tako oprali onda mogu sve, ona je samo ogledni primjerak.

MA
mare0801
12:40 10.11.2020.

O ne , ponovo ona. A sad ponovo malo uvjeravanja kako je stašan domet predavati glumu u nekoj kineskoj provinciji.

Avatar Jopa
Jopa
08:58 10.11.2020.

Kako se pronađe asimptomatski bolesnik da mi je znati? 😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije