Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Naša glumica rodila sina: O zadnjim danima trudnoće mogu knjigu napisati

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
27.03.2020.
u 08:30

Marija Borić i njezin suprug Branimir Jerneić postali su roditelji u srijedu, a sinu još nisu odabrali ime.

U rodilištu Sveti Duh glumica Marija Borić Jerneić u srijedu je rodila sina. Kako prenosi Gloria, glumica i njezin suprug Branimir Jerneić, savjetnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, još nisu odabrali ime svom sinu. Mariji je žao što zbog pandemije koronavirusa njezin suprug nije mogao biti uz nju tijekom poroda, ali je sretna što je sve prošlo bez ikakvih problema. 

– Porod je protekao dobro, puno me emocija preplavilo, najviše sreće i veselja jer je sve dobro prošlo. Mir, ogromna ljubav, suze radosnice, a malo su tekle i ''žalosnice'', jer suprug, odnosno tata, nije mogao biti s nama – izjavila je glumica.

1/5

Dodala je kako bi o zadnjim danima trudnoće mogla napisati knjigu jer, osim što vlada pandemija koronavirusa, Zagreb i okolicu pogodio je i jak potres i to svega tri dana prije nego što je Marija rodila. Marija i Branimir vjenčali su se prošlog svibnja u bajkovitom Wedding Resort Corberon u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića, gdje je na svadbenom slavlju uživalo njihovih 150 gostiju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:59 27.03.2020.

Joooooj....nemoj nista pisati! I od ovog "clanka" mi se ves povraca!

NI
Ninob
09:47 27.03.2020.

Fala ti,ko da jesi.Bolje nemoj jer je ionako previše tričavih gluposti.Poštedi nas bar ti svojih budalaština.Ako ćeš pisati o svojin sex. maštarijama to može

RO
RogaBabaroga
09:43 27.03.2020.

cestitke, uvijerk je lijpo cuti kad se novi zivot radja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije