Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poklopila ju je

Naša glumica pozirala u bikiniju, njena poznata prijateljica odmah reagirala: 'Strašno! Kako možeš imat toliko celulita?'

Foto: Instagram screenshot
1/11
17.05.2022.
u 17:43

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban (33) otvorila je sezonu ljetnih radosti i kupanja, a na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u bikiniju.

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban (33) otvorila je sezonu ljetnih radosti i kupanja, a na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u bikiniju. 

Katarina je pozirala okrenuta leđima u bikiniju nakon izlaska iz bazena, a u prvi plan stavila je noge i vitku liniju.

-Odbijam obrisati svaku striju, celulit i prištić- napisala je Baban u opisu fotografije, a brojne kolegice i pratitelji složili su se kako izgleda savršeno te kako joj se nedostaci, ako ih uopće ima ni ne vide već da joj daju posebnu ljepotu.

''Pa nema se kaj za brisati, Kathrine!'', napisala je voditeljica Ivana Mišerić. ''Strašno! Kako možeš imat toliko celulita'', našalila se glumica Petra Dugandžić.

''Savršena'', ''Wow'', ''I opet bezobrazluk, strašno'', ''Prezgodna'', ''Nema se tu što za obrisati'', ''Oho'', ''Prezgodna si'', pisali su pratitelji.

Inače, Baban uspješno balansira dvije karijere, a krajem  prošle godine imala je i svoju prvu samostalnu reviju koja je oduševila brojne Hrvatice.

-Jako sam izišla iz svoje zone komfora ovim potezom, ali neopisivo sam uzbuđena. Posla je bilo preko glave oko organizacije i kolekcije jer smo predstavili posebno limitirano revijsko izdanje. Bila je to prava  čarolija u Lilith stilu!- ispričala je Katarina u intervjuu za Večernji list, a otkrila je i koji joj je poziv draži. 

- Prije godinu dana presudila bih u korist glume, ali u posljednjih godinu dana je brend toliko napredovao i narastao da ga ne mogu smjestiti na drugo mjesto. Rekla bih da je sada omjer 50:50. Već neko vrijeme to mi je odgovor na ovo pitanje. Da moram izabrati jedno zanimanje- ne znam koje bih.

 Kada joj to poslovne obveze dopuste, Katarina se voli prošetati Jarunom, popiti kavu na suncu, ugasiti mozak i guštati. Ne voli gužve i buku, ali ni špicu, više je kvartovski tip, odgovara joj mir i tišina i manje društvo, što se promijenilo s godinama.

- Što sam starija, sve mi više odgovara mir i tišina i što manje društvo. Svašta sam očekivala da će mi se promijeniti s godinama, ali ovo sam zadnje očekivala! Volim pogledati dobru seriju, a još više pročitati dobru knjigu. 

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:13 17.05.2022.

Savjet za muške korisnike mreža. Nikada nemojte davati komplimente i pažnju besplatno. Nemojte od njih raditi influencerice koje soft pornom zarađuju novce nezasluženo i još bivaju emotivno nagrađene silnim pohvalama.

Avatar solinarep
solinarep
21:20 17.05.2022.

Nikad mi nije jasno zašto uvući donji dio u guzicu. Jednostavno kupi tange i ne glumi slučajno "žvakanje gaća" 🤔

BR
Bruce
00:26 18.05.2022.

Strašno dostignuće, pokazati dupe na Instagramu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije