Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alergična je

Naša glumica pokazala natečeno lice nakon uboda ose: 'Nemojte se prepasti'

Foto: Instagram
1/11
05.06.2020.
u 19:14

No, Ana je na osu alergična pa joj je ubod još teže pao te joj se lice u potpunosti transformiralo, a Ana je sve objasnila na snimci.

Hrvatska glumica Ana Maras Harmander imala je tešku srijedu, a o svemu se pratiteljima na Instagramu požalila iz svoga zagrebačkog doma.

1/3

Naime, Anu je, kao i mnoge, iznenadila tuča i grmljavina, a situaciju je dodatno pogoršao i ubod ose.

No, Ana je na osu alergična pa joj je ubod još teže pao te joj se lice u potpunosti transformiralo, a Ana je sve objasnila na snimci. 

Foto: Instagram screenshot

"Grmljavina, tuča i sad još ubod ose na koju sam alergična. Malo izgledam kao sumo borac, nemojte se prepasti", rekla je Ana u videu koji je objavila na Instagram Storyju.

Snimka prikazuje njezino lice koje je nateklo zbog alergijske reakcije. Iako lice izgleda bolno, Ana ni sada nije izgubila svoj vedri duh. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije