Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima 43 godine

Naša bivša manekenka pokazala bujnu pozadinu, tvrdi da nikad nije bila kod estetskog kirurga

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
29.06.2020.
u 18:10

Neke je zanimalo kada će, bivša manekenka s dugogodišnjom talijanskom adresom ponovno doći u Hrvatsku, a ona je brzo odgovorila.

Naša bivša manekenka Nina Morić često zna počastiti pratitelje fotkama na kojima nema mnogo odjeće. Ipak, Nina je ovaj put objavila fotku s bazena na kojoj je u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu i definitivno izazvala uzdahe. Naime, kostim je otkrio njezinu bujnu pozadinu,a pratitelji su njezin izgleda odmah pohvalili u komentarima. 

Foto: Instagram screenshot

Neke je zanimalo kada će, bivša manekenka s dugogodišnjom talijanskom adresom ponovno doći u Hrvatsku, a ona je brzo odgovorila.

- Uskoro, fali mi jako. Ja idem u Dubrovnik za deset dana. Naša je Hrvatska najljepša na svijetu .- napisala je Morić.

Inače, Nina je uvijek punila novinske stupce zbog svojih ljubavnih izbora.  Šira javnost upoznala ju je 1995., kada se pojavila u spotu "Tvoje tijelo" Tonyja Cetinskog odmah nakon toga počela je graditi manekensku karijeru u Milanu i uskoro smo je gledali na modnim pistama na kojima je nosila revije Valentina, Cavallija, Versacea i mnogih drugih. Nina se tada preselila u Italiju, a uskoro ju je angažirao i Ricky Martin za svoj spot za pjesmu "Livin La Vida Loca" koji je prštao senzualnim scenama u kojima je Nina bila u prvom planu. Ubrzo su joj stigle i ponude za brojne voditeljske angažmane na televiziji, a tada se počeo i mijenjati njen izgled.

Nina odbija priznati da je posjećivala estetske kirurge i kaže da su filteri na društvenim mrežama krivac što na nekim fotografijama izgleda neprepoznatljivo.  Iza nje su dva braka. Jedan s talijanskim fotografom Fabrizijem Coronom s kojom ima sina Carlosa koji živi s ocem. Borba za skrbništvo nad sinom Carlosom bilo je mučno za manekenku i voditeljicu i čak se pokušala ubiti kada je popila veću količinu tableta.

Corona je proveo dvije i po godine u zatvoru jer je iznuđivao novac od jer je iznuđivao novac od nogometaša Juventusa, Davida Trezegueta. Sljedeći brak joj je bio s poduzetnikom Massimilianom Dossijem s kojim je u braku izdržala dva mjeseca. 

Ključne riječi

Komentara 11

NA
Narod
19:22 29.06.2020.

Vi niste normalni..

SK
skupiduša
18:21 29.06.2020.

To je laž, pogledajte samo njene usne! Nadam se da zbog ovog komentara neću dobiti žuti ili crveni karton, ili blokiranje nekoliko dana.

CR
credo
19:36 29.06.2020.

I onda je svizac zamotao cokoladu 🤦🏼‍♀️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije