Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji ludi

Naša bivša manekenka izbezumila obožavatelje dekolteom: 'Sve gori'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
05.09.2019.
u 08:37

Bivša supruga Jerka Leke na Instagramu je podijelila fotku kojom je oduševila mnogobrojne pratitelje.

Manekenka Iva Šarić svakodnevnim objavama na Instagramu plijeni pozornost i s razlogom se tvrdi da je jedna od najljepših Hrvatica. U najnovijoj objavi bivša supruga Jerka Leke istaknula je bujan dekolte.

Premda su iza nje dva poroda, Iva izgleda odlično i radi na svojoj liniji. Ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona koje je dobila u braku s nogometašem Jerkom Lekom. Zaljubili su se 2008., a vjenčali 2012. godine u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci.

Za veliki događaj Iva je odabrala jednostavnu čipkastu vjenčanicu koju je za nju navodno dizajnirala Matija Vuica, dok je Jerko za veliki dan obukao elegantno crno odijelo. Prvu čestitku, i to onu najslađu, dobili su od svojeg petomjesečnog sina Carlosa kojeg je Iva odmah primila u naručje kad je obred bio gotov. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na izlasku iz crkve mladencima su njihovi gosti čestitali gromoglasnim pljeskom, tamburaši su zasvirali pjesmu "Sad kad došla si". S euforičnim svatovima zapjevao je i bračni par. Zatim su sjeli u Jaguar, na kojem je dominirao veliki bijeli cvjetni aranžman, i odvezli se do Golf&Country kluba, gdje su priredili feštu za svojih 300 uzvanika.

Među brojnim poznatim uzvanicima bili su i nogometaši Nikola Pokrivač s tadašnjom djevojkom Iris Rajčić, Ivan Kelava, Goran Sablić sa suprugom Monikom te manekenka Fani Stipković.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

O razvodu Ive i Jerka pisalo se 2017., a da se rastaju, priznali su u ožujku 2018. godine.

 

Ključne riječi

Komentara 9

ZO
zoom
08:44 05.09.2019.

možete li ikako u naslovu kod ovakvih tema izostaviti komentare oduševljenih napaljenih bubuljičavih tinejdžera jer zvuče prejadno kad ih se čita!?

ME
mexpert
10:00 05.09.2019.

jeste zvali vatrogasce ????? sve gori !!!!!....hahahahahaha

Avatar Dokman
Dokman
11:02 05.09.2019.

Redakcija poptuno izgorila, vatrogasci nisu uspjeli ugasiti požar epskih razmjera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije