Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA OBITELJ

Naš zlatni olimpijac i supruga pozirali s novorođenim sinom i otkrili koje su ime dali bebi

Valent i Antonela SInković
Foto: Instagram
1/6
31.03.2021.
u 17:23

- Mali Karlo je stigao kući. Ovim putem želimo se od srca zahvaliti doktorici Ivani Jurković, dječjim sestrama Petrove bolnice i cijelom osoblju na potpori i podršci svo ovo vrijeme, napisali su Sinkovići

Zlatni veslač Valent Sinković (32) i njegova supruga Antonela (28) prošlog su vikenda postali roditelji, a danas su mama i sin izašli iz bolnice i objavili prvu fotografiju na društvenim mrežama. 

Sinčića su nazvali Karlo, a ispod fotografije na Instagramu zahvalili su se doktorici, sestrama i cijelom osoblju Petrove bolnice. 

- Mali Karlo je stigao kući. Ovim putem želimo se od srca zahvaliti doktorici Ivani Jurković, dječjim sestrama Petrove bolnice i cijelom osoblju na potpori i podršci sve ovo vrijeme, napisali su Sinkovići. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Supruga i ja smo imali neki osjećaj da će biti curica pa smo se baš iznenadili kad smo doznali da nam stiže dječak. Stvarno nam je bilo svejedno je li dječak ili djevojčica, najvažnije nam je da sve bude u redu i da konačno dočekamo dolazak novog člana naše obitelji, kazao je Valent prije nekoliko mjeseci za Story.

Antonela i Valent su u bračnu luku uplovili u lipnju 2017. godine. Vjenčanje se odvilo u Crkvi Svetog Antuna Padovanskog, a za vjenčanog kuma Valent je odabrao boksačkog olimpijca teškaša Filipa Hrgovića kojeg je upoznao šest godina prije tijekom vojne obuke u Požegi. Njegovoj supruzi Antoneli Sinković (ex. Šušak) kuma je bila Klara Gea Marcan, a do oltara se prošetala u vjenčanici dizajnerskog dvojca Arileo. 

Slavlje se održalo na romantičnom imanju Luna kod Kupinečkog Kraljevca, a svečanosti su prisustvovali mnoga bitna imena hrvatskog sporta. Valentu u čast proveseliti se došao je i bivši europski gimnastički prvak Marijo Možnik, a nakratko je navratio i gradonačelnik Bandić, kojeg nam je mladoženja predstavio kao svojeg “počasnog kuma”. Inače, Valentov mlađi brat Martin bračne je zavjete razmijenio četiri godine prije njega, s tadašnjom studenticom prava Sinjankom Manuelom Kanaet.

Najbolji trenuci s dodjele Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije