Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima nije jasno

Naš voditelj objavio fotku na kojoj ima 16 godina, prepoznajete li ga?

Foto: Instagram
1/6
01.12.2019.
u 10:00

Uz fotografiju je napisao: "Saša Lozar snižen 41%. Moj poklon Vama za #blackfriday nema bolje ponude u gradu".

Bivši član grupe Saša, Tin i Kedžo, pjevač i radijski voditelj Saša Lozar na društvenim je mrežama podijelio fotku na kojoj ima 16 godina, a koja je nastala 1996. godine.

Na fotografiji ima plavu boju kose o kojoj je poznat, no mnogima nije bilo jasno o kome je točno riječ zbog dužine. Uz fotografiju je napisao: "Saša Lozar snižen 41%. Moj poklon Vama za #blackfriday nema bolje ponude u gradu".

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Podsjetimo, u svibnju ove godine su na Općinskom sudu u Zagrebu objavili da je Saša  oslobođen nakon što je u veljači prošle godine Mercedesom naletio na pješaka.

Sve se odvilo u jutarnjim satima na Selskoj cesti gdje je Lozar naletio na 86-godišnjeg Nikolu Marinkovića. Pješak se nakon udarca otkotrljao na kolnik te zbog dobivenih ozljeda preminuo 1. ožujka iste godine, a pjevač je zbog toga završio na sudu.
Pjevač je naveo da zbog kombija koji je skretao nije uočio pješaka, dok je vještak uvjeren u suprotno. Ako spomenutog kombija uistinu nije bilo, Lozar je mogao uočiti pješaka i zaustaviti se na vrijeme. U pjevačevoj verziji situacije, u kojoj je kombi zasmetao, Lozar ne bi mogao zakočiti na vrijeme da je vozio manje od 39 km/h.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:24 01.12.2019.

Jako važna vijest, hvala VL-u.što postoji, bez njih život bi na ovoj planeti bio nemoguć

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije