Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži radnike

Naš proslavljeni kuhar nudi posao u svom restoranu: 'Kvalitetnog i marljivog osoblja uvijek treba'

Ivan Pažanin
Foto: RTL
1/7
11.02.2020.
u 13:27

Ivan Pažanin novu sezonu popularnog kulinarskog showa planira iskoristiti i kako bi nekom od kandidata koji pokaže entuzijazam dao priliku da radi s njim u restoranu.

Najdugovječniji kulinarski show, RTL-ov „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ vraća se na male ekrane. I u osmoj sezoni kandidate željne učenja i izazova očekuje žiri koji čine Željka Klemenčić, Tomislav Špiček i Ivan Pažanin. Kao i u prethodnoj sezoni, jedan će tim voditi Željka, dok će drugi mentorirati Pažanin, a Špičeka čeka uloga glavnog člana žirija i glasa prevage u dvojbenim situacijama.

„Svakako bih savjetovao svima koji vole kuhati da se prijave ako žele nešto naučiti, ali uz to im garantiramo i dobru zabavu. Dodatan je mamac i to što će upoznati Pažanina, a nije ni glavna nagrada loš motiv“, poručuje Špiček.

Željka Klemenčić tijekom dugogodišnjeg iskustva u showu naučila je da su najbolji kandidati oni koji osjećaju strast prema kuhanju.

„Kad kod kandidata postoje želja i strast, i nama je posao znatno lakši jer se takvi kandidati puno više trude i naposljetku uvijek bolje prođu. A sigurna sam da su svi gledatelji kroz dosadašnje sezone shvatili kako na setu vlada zaista odlična atmosfera pa je to samo motiv više za prijavu“, kaže Željka koja će se u narednoj sezoni boriti protiv Ivanova tima. A on planira sezonu iskoristiti i kako bi nekom od kandidata koji pokaže entuzijazam dao priliku da radi s njim u restoranu.

Foto: RTL

Kvalitetnog i marljivog osoblja uvijek treba, a ako se kroz sezonu pokaže da postoji kandidat ili više njih koji bi mogli i htjeli odraditi sezonu u mom restoranu, svakako ću im pružiti priliku. To, naravno, ne znači da će biti samo pobjednik. Štoviše, možda uopće neće biti pobjednik“, kaže Pažanin.

Ako vam je kuhanje u krvi, ako uživate u pripremanju nečeg novog i ako ste željni adrenalina, ne propustite se prijaviti u novu sezonu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ Svi oni koji žele biti dio osme sezone, mogu se prijaviti u show putem web stranice www.rtl.hr/prijave ili na broj telefona 060 501 554 (cijena poziva: 4,78 kn/min s mobilnih telefona i 3,49 kn/min s fiksne linije).

Kotiga progovorio o Pernaru, a zbog jednog pitanja skoro je napustio studio

Komentara 1

SI
Sisko
13:57 11.02.2020.

....i ako ste željni adrenalina, ne propustite se prijaviti u novu sezonu „Tri, dva, jedan - kuhaj!" Čuj, adrenalina! Pa zar skaču iz aviona privezani za štednjak i kuhaju u letu?? WTF!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije