Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći put otac

Naš pjevač čeka dijete u 58. godini: 'Krpice nabavljamo od prijatelja'

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
26.05.2020.
u 10:00

Sa Sandrom je u braku sedam godina, a ispričao je kako su se supruga i on zaljubili.

Pjevač klape Rišpet Ivo Amulić  nestrpljivo čeka rođenje svog trećeg djeteta. Supruga Sandra Kekez u srpnju će roditi djevojčicu, a on joj pomaže u svim potrebnim pripremama. 

"Kad sam bio mlađi, onda sam gledao kako kupiti nove krpice za djecu, a sad gledamo nabaviti od prijatelja kojima više ne treba", priznao je Amulić za RTL Exkluziv.

1/3

Rekao je i da kćeri ne planira popuštati jer je djecu uvijek učio ponašanju svojim primjerom.

Sa Sandrom je u braku sedam godina, a ispričao je kako su se supruga i on zaljubili.

"Mi smo prvo bili prijatelji, zajedno smo radili i pjevali, tako da se iz nekog prijateljstva javila neka potreba za biti malo bliskiji i onda smo odlučili biti skupa. Jednog dana, nakon što smo se našli, ja sam rekao: Pa je l’ moraš ići kući? Tako je to bilo", otkrio je.

Otkrio je da ga je Sandra naučila ljubavi prema house glazbi.

"Kod mene doma, kad ja hoću slušati stari rock, onaj iz 70-ih, onda ga slušam, to mi je najdraži period u glazbi. Sve što je valjalo je isplivalo tada. A Sandra me naučila slušati house, pošto je malo mlađa od mene. Nismo bili na Ultri, ali smo jedne godine bili na Zrću", rekao je.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije