Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žive zajedno

Naš nogometaš i njegova supruga prolaze kroz bračnu krizu

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
22.08.2018.
u 10:25

Nikola Pokrivač i njegova supruga Katarina, s kojom je u braku od 2014. godine, već neko vrijeme ne žive zajedno.

Još jedan estradni par nije uspio riješiti bračnu krizu. Kako piše Story, nogometaš Nikola Pokrivač i njegova supruga Katarina već neko vrijeme ne žive zajedno.

Te glasine, par koji je u braku od lipnja 2014. godine, nije htio komentirati. Iza njih je teško razdoblje u kojem je Nikola uspješno pobijedio zloćudnu bolest. Naime, nogometašu je prije tri godine dijagnosticiran Hodgkinov limfom.

Bilo je to godinu dana nakon što je par dobio kći Niku i Nikola je odmah počeo liječenje kemoterapijom, a tijekom liječenja supruga se nije odvajala od njega. 

Prvi nalazi nakon kemoterapije bili su negativni i Pokrivač je i sljedećih pet mjeseci primao terapiju, a bolest se vratila dok je igrao 
za Slaven Belupo. Opet je krenuo na kemoterapiju i autolognu transplantaciju matičnih stanica, no bolest se vratila prošlog lipnja.

– Stalno su bile uz mene. Najviše mi je snage davala moja mala Nika zbog koje se vrijedilo boriti i zbog koje sam sve izdržao.  Uz nju je sve bilo lakše – rekao je Pokrivač za Story 2016. godine.

1/12

Komentara 7

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:45 22.08.2018.

nije joj se svidjela bolest i igranje u malom klubu?

DU
Deleted user
11:17 22.08.2018.

Bolest ne pita ali supruga bi se trebala zapitati jel izjavila i onu....u zlu? Ili samo u dobru?

SJ
Sve je uzalud
11:39 22.08.2018.

.......no mani no hani.......................slabo si odabrao..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije