Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantna ispovijest

Naš mladi pjevač otvorio dušu: 'Prije pet godina otklonjen mi je tumor'

Foto: Instagram screenshot
1/5
03.09.2019.
u 08:37

Dino je publici postao poznat nakon 2004. godine, kada je sa svojom pjesmom 'Ti si moja prva ljubav' osvojio prvo mjesto na dječjoj Euroviziji.

Mladi pjevač Dino Jelusić, koji je posljednjih godinu dana osvojio srca brojnih Hrvata nakon briljantnog nastupa u showu ''Zvijezde pjevaju'', na društvenim je mrežama objavio šokantan detalj iz svoga privatnog života.

– Na današnji dan prije pet godina uklonjen mi je tumor ispod glasnica. Uopće se nisam plašio dok nisam počeo razmišljati o tome da postoji mogućnost da nakon operacije više ne pjevam. To mi je prošlo kroz glavu dok sam bio na stolu i čekao svoj red. To nije bio čvorić na glasnicama od iscrpljenosti, bilo je drukčije – objavio je Jelusić.

Foto: HRT

– Ovo sam ja u Ljubljani, radim na solo snimci 2014. godine. Morao sam odraditi sve vokale prije operacije jer sam imao zadani rok. U jednom trenutku moji dečki iz benda nisu mogli snimiti sve instrumente za ovo pa sam ja odradio i bubnjeve i bas i gitare i vokale na dvije, tri pjesme. Luda vremena. Zahvalan sam što je sve prošlost – napisao je pjevač koji svakim danom sve više oduševljava svoje obožavatelje.

Podršku su mu pružili i njegovi obožavatelji koji su za Dinu imali samo lijepe riječi.

– Što reći?... Dino, ti uvijek ponovo iznenadiš čovjeka na dobar način... Već sam ti stotinu puta poželjela svu sreću ovoga svijeta, jer si mlad, a veliki borac i radnik... Najviše te poštujem i cijenim kao osobu koja nikada ne odustaje... Samo i dalje budi takav jer te svi mi zbog toga i volimo. Glas ti je nevjerojatan, a kao glazbenik si potpuno kompletan, pjevaš, sviraš, skladaš, pišeš stihove... Ma super si! Bravo i sretno u karijeri koju tako pomno gradiš! – napisala mu je jedna obožavateljica.

Dino je publici postao poznat nakon 2004. godine, kad je sa svojom pjesmom ''Ti si moja prva ljubav'' osvojio prvo mjesto na dječjoj Euroviziji.

Ključne riječi

Komentara 1

MB
mara.buntic
08:50 03.09.2019.

super glazbenik super čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije