Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skladan brak

Naš kralj zabave sa suprugom Žarkom ovako je u izolaciji proslavio 44. godišnjicu braka

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/5
05.04.2020.
u 19:30

Nikad se nismo zbližili kao u ovoj karanteni, držimo se uputa jedan metar jedni od drugih i jedan metar od hladnjaka – kroz smijeh kaže Jasmin Stavros.

Kralj zabave je epitet koji se često veže uz Jasmina Stavrosa jer njegovi koncerti znaju potrajati do jutra i publika ga teško pušta da ode s pozornice. Stavros zadnje tjedne, kao i svi naši glazbenici provodi kod kuće jer su svi nastupi otkazani zbog pandemije koronavirusa. Tako je glazbenik u karanteni proslavio 44. godišnjicu braka sa suprugom Žarkom u njihovoj kući nedaleko od Jastrebarskog.

– Proslavili smo tako da smo pojeli sladolednu tortu, ispekli smo meso, malo krumpira i salatu i to je bilo to – rekao je Stavros za RTL Exkluziv. Kaže kako svaki dan jedu povrće koje je domaće, mole četiri krunice dnevno, gledaju mise na televiziji. - Nikad se nismo zbližili kao u ovoj karanteni, držimo se uputa jedan metar jedni od drugih i jedan metar od hladnjaka – kroz smijeh kaže pjevač. Zbog pandemije koronavirusa kao i svi njegovi kolege morao je otkazati više od 20 nastupa, ali kod kuće priprema i uvježbava novu pjesmu, a svaki dan i vježba. 

- Uzmem biciklu i napravim 200-300 trbušnjaka, radim čučnjeve s utezima i taj trening traje oko 45 minuta – opisuje glazbenik i dodaje kako se jedva čeka vratiti na pozornicu.

VIDEO: Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije