Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMAJU VEZE...'

Hrvatski NBA košarkaš branio Josip Lisac i njenu izvedbu himne

Foto: Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL
1/7
19.02.2020.
u 09:17

Svoj stav o izvedbi Josipe Lisac na Pantovčaku dao je i jedan sportaš. Riječ je o košarkašu Mariju Hezonji koji već pet sezona igra u NBA ligi.

Mišljenja o izvedbi himne u interpretaciji naše glazbene dive Josipe Lisac na jučerašnjoj inauguraciji bila su podijeljena.

Njezini kolege glazbenici uglavnom su pohvalili njezinu izvedbu, a na društvenim mrežama našli su se hvalospjevi, ali i kritike na račun ove izvedbe. Svoj stav o izvedbi Josipe Lisac na Pantovčaku dao je i jedan sportaš. Riječ je o košarkašu Mariju Hezonji koji već pet sezona igra u NBA ligi. On je na svojem Facebook profilu napisao ovo:

"Diva i jedna od naših najboljih pjevačica ikad. Ako ne i naš najbolji glazbeni vokal ikad. Naša himna je jedinstvena a pošto ju je otpjevala na svoj način naravno da se velike Hrvatine bune a veze s mozgom nemaju. Respect."

Foto: Facebook/RTL

Neki njegovi pratitelji i prijatelji na ovoj društvenoj mreži nisu se sasvim složili s Hezonjom, a na pitanje želi li da mu Josipa Lisac pjeva u Splitu na kvalifikacijama za Olimpijske igre, Hezonja je odgovorio: "Naravno, zašto ne?"

Pogledajte izvedbu himne u interpretaciji naše glazbene dive Josipe Lisac

Ključne riječi

Komentara 43

DU
Deleted user
09:52 19.02.2020.

Kaže košarkaš koji odbija igrati za Hrvatsku reprezentaciju !

FA
fake
09:53 19.02.2020.

Što ti znaš o himni kada pod njom niti ne nastupaš.

ST
stefj
09:45 19.02.2020.

Čim je toliko brane i opravdavaju u mainstream medijima znači da je sve bilo totalna katastrofa. Između tisuće loših komentara tražiti povećalom dobre i njih izdvajati ne može niti malo popraviti loš dojam. Isto kao niti što ne može niti reputacija i dosadašnji rad... Ukratko, ovo je bila katastrofa i potpuno izigravanje ukazanog povjerenja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije