Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veseli se

Naš glazbenik u 50. godini treći put postao otac! Podijelio emotivan status

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/7
04.09.2020.
u 08:48

"PETAR RUPČIĆ rođen je danas 3. rujna u 18 sati", započeo je svoju emotivnu objavu Hrvoje i potom podijelio poruku posvećenu samo njemu.

Frontmen Cubisma Hrvoje Rupčić početkom godine otkrio je da sa svojom drugom suprugom Ivanom čeka dijete, a tada je otkrio i da se radi o sinu te da će ga nazvati Petar. Hrvoje je sada na svom Facebooku otkrio da je Petar u četvrtak u 18 sati došao na svijet.

"PETAR RUPČIĆ je rođen danas 3. 9. u 18 sati", započeo je svoju emotivnu objavu Hrvoje i potom podijelio poruku posvećenu samo njemu.  

"Tatina stijeno, neka sreća pogađa srce tvoje dok koračaš po ovome svijetu, lice svoje prema dobru okreni kao cvijeće što prema suncu stremi. Primi u sebe toplinu njenu i nesebično je sa svima dijeli", pisao je Hrvoje.

Foto: FIBA/Screenshot

Naposljetku se obratio i supruzi Ivani.

"A za moju vučicu i družicu najhrabriju Mama Juanitu ponavljam zavjet naš: 'Tko se s čarolijom bavi, s vjetrom se druži, s vjetrom to radi, planina ga slijedi i Mjesec mu sjaji....'", zaključio je radosni otac.

Podsjetimo, glazbenik ima dvoje djece s bivšom suprugom, pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik, 22-godišnjeg sina Nou te 15-godišnjeg sina Jakova. 

Ključne riječi

Komentara 1

SB
sve bum vas tužil
13:14 07.09.2020.

čestitke, konačno je dočekao da opet bude malo po medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije