Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U karanteni

Naš bivši reprezentativac pokazao svoj luksuzni dom u Rio de Janeiru

Edurado i supruga
Foto: Instagram
1/8
13.04.2020.
u 17:13

Eduardo Da Silva prije više od godinu dana sa suprugom i djecom vratio se u svoj Brazil i još nije siguran hoće li prekinuti svoju nogometnu karijeru ili će možda još negdje zaigrati.

Naš bivši nogometni reprezentativac Eduardo Da Silva prije nešto više od godinu dana vratio se u rodni Brazil, a svoju zadnju nogometnu utakmicu odigrao je u kolovozu 2018. godine u Varšavi i nakon toga odlučio se posvetiti obiteljskom životu i sa suprugom i dvoje djece vratio se u svoj Brazil. Tamo je u Rio de Janeiru kupio kuću, ali još nije odlučio hoće li nastaviti nogometnu karijeru ili će se skroz oprostiti od nogometa. Zasad uživa u obiteljskom životu i karanteni koju obitelj provodi u luksuznoj kući, a kako izgleda unutrašnjost njihova doma podijelili su i na društvenim mrežama.

Foto: Instagram screenshot

Da Silva i njegova supruga Andrea u braku su 15 godina i roditelji su 14-godišnje kćeri Lorene i devetogodišnjeg sina Mateusa. Eduardo zadnjih godinu dana nogomet igra samo rekreacijski, a ostatak vremena provodi sa suprugom i djecom koju vodi na njihove izvannastavne aktivnosti i u školu, a u Zagrebu je zadnji put bio ove zime.

VIDEO: Poznate Hrvatice u izolaciji: Vratile se prirodnom izgledu, bez šminke i frizure

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:19 14.04.2020.

Koliko ja vidim živi bogatije i udobnije od maminja, šta ti je život kako se pteko noći sve okrene naopako a šta je naj smiješnije svi koje je god izvukao da ne propadnu kao nogometaši danas žive bolje od njega,njega, barem jedno hvala maminjo nebi bilo naodmet.

PR
PrimoracRi
21:54 13.04.2020.

Da,moš ' mislit. Da nije bilo znami koga sada bi brao banane i ......

PR
PrimoracRi
21:52 13.04.2020.

Pozdravio ga Maminjo .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije