Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni roditelji

Napokon je otkriveno tradicionalno kršćansko ime koje su Izabel i Mateo Kovačić nadjenuli sinu

Foto: Instagram
1/10
15.10.2020.
u 12:57

Najmlađi član obitelji Kovačić na svijet je stigao u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, i to carskim rezom.

Izabel i Mateo Kovačić u ponedjeljak u 14.30 sati postali su roditelji malenog sinčića, a iako tada nisu otkrili ime, izvor blizak paru kazao je kako su odabrali tradicionalno kršćansko ime.

No, čini se kako su sada ime odlučili podijeliti sa svijetom budući da je u objavi na Instagram profilu Izabelina modnog brenda napisano: "Dobro došao u našu obitelj, bebo Ivane", a u nastavku stoji i citat iz Biblije: "Prekrasno si stvoren, nježno voljen i dragocjen u Njegovu pogledu." Objava je napisana uz fotku na kojoj je velikim slovima jednostavno napisano "IVAN".

Foto: FIBA/Screenshot

Najmlađi član obitelji Kovačić na svijet je stigao u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i to carskim rezom.

Par već neko vrijeme par živi u Londonu gdje Mateo igra za Chelsea, ali Izabel je odlučila kako će sina roditi u Zagrebu gdje živi cijela njihova obitelj koja će im sigurno na samom početku biti pri ruci i od pomoći. Sredinom lipnja Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno ''da'' Mateo i Izabel su se i upoznali.

Komentara 4

JO
jovanovic
13:50 15.10.2020.

pametna djeca

Avatar Golum
Golum
13:34 15.10.2020.

Wooow

RO
roland
13:42 15.10.2020.

Nije Ivan nego je Ivano! Španjolski !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije