Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJEPOTICE I GENIJALCI

Napetost u showu: 'Ovakvo čestitanje još nisam vidio u životu'

Ljepotice i genijalci
Foto: Nova TV
1/6
25.04.2019.
u 12:10

Ostali kandidati nisu bili previše sretni kad su se Luka i Adriana vratili u vilu. „Nisam vidio ovakvo čestitanje još u životu“, komentirao je Luka napetost koja se osjetila prilikom njihova povratka.

Petra i Marino četvrti put našli su se u eliminacijskom izazovu, no ovoga puta to je bio i posljednji put. Nominirali su ih Karlo i Helena, a u eliminacijama su se za ostanak borili s Lukom i Adrijanom, čiji je veći broj bodova odlučio da ostaju u kući.

U eliminacijskom kvizu Luka i Marino odgovarali su na pitanja iz psihologije, a Petra i Adriana natjecale su se u poznavanju slavnih Hrvata. „Sad da mi je baš jako žao što idem kući, ali morali smo jednom ispasti“, kazala je Petra, a Marino je zaključio: „Napokon su nas se riješili!“ Kako su oboje rekli, odnos im po izlasku iz showa neće patiti jer se ni ondje nisu družili. „Mi smo bili samo dva poznanika u prolazu“, iskren je bio Marino. „Razgovarali smo samo kad smo išli na neke izazove“, složila se s njim Petra.

Ostali kandidati nisu bili previše sretni kad su se Luka i Adriana vratili u vilu. „Nisam vidio ovakvo čestitanje još u životu“, komentirao je Luka napetost koja se osjetila prilikom njihova povratka. Dok su svi šutjeli, Martina je odlučila prva progovoriti: „Ti si manipulator!“ uzviknula je dodavši kako ne može više šutjeti o tome. „Luka i Adriana radili su pritisak na Karla da ne nominira njih nego Marijana, što uopće nije fer“, rekao je Nino. „Od početka showa bruji o tome da je chill osoba. Ja i Luka više nismo tako dobri, ne možemo više biti tako dobri kao prije“, zaključio je Karlo, a Luku su optužbe ostavile u čudu.

Tijekom dana genijalci su prošli izazov – ljubavni guru, u kojemu su glumcima Anji Matković i Janu Kerekešu morali kao pravi stručnjaci udijeliti ljubavne savjete. „Žena je izgledala jako sumnjivo i uplašeno“, posumnjao je Marijan. „Odmah smo im rekle: 'Nemojte samo reći da prekinu!'“ komentirala je Adriana. Karlov pristup odmah je bio drukčiji. 

"Karlo se digao, zahtijevao od mene da skinem cipele, što je bilo super i nepredvidljivo. Nisam to očekivala, to stvara živost“, komentirala je glumica Anja Matković koja je, osim što je glumila prevarenu ženu, ocjenjivala genijalce. „Dao mi je neke savjete koji su bili živi u trenutku u kojem su stvoreni i to mi se svidjelo“, zaključila je glumica, koju je Karlo na kraju zadatka utješno zagrlio. „Žena je, traži toplinu, naravno da ću pružiti tu podršku u toplom zagrljaju“, rekao je Karlo. Genijalcima je zatim došao glumac Jan Kerekeš u ulozi čovjeka koji ima problema sa svojom punicom zbog koje mu pati seksualni život. „Mislim da su i žena i punica protiv vas“, zaključio je Luka. „Svi životni problemi rješavaju se pucketanjem prstiju“, kazao je Karlo. „Nemojte mu ovo reći, ali ja bih prije otišla k njemu nego k većini dečki“, rekla je Helena svoje mišljenje o Karlovu izvršenju zadatka. „Meni je najviše savjeta dao Karlo. Kod njega sam osjetio najveću empatiju“, rekao je Jan Kerekeš s kojim se složila i kolegica. „Rekao mi je da ne idem u donjem vešu na groblje, a ako već idem, neka bude crne boje. Pokazivao je nježnost i pažljivost“, dodala je Anja Matković te su potom ona i Jan proglasili Karla pobjednikom ovog izazova. „Užasno mi je drago. Odlično se osjećam. Sad znam kako je političarima“, bila je njegova reakcija. Ovom pobjedom Karlo i Helena dobili su pravo dvostrukog izbora za eliminacijski kviz.

Borba za titulu pobjedničkog para zabavnog natjecateljskog showa "Ljepotice i genijalci" sve je teža. Pred kandidatkinjama je u idućoj epizodi izazov u kojem će pokazati svoje znanje zemljopisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije