Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija

Napeti obiteljski odnosi na sprovodu: Harry, William i Charles će se prvi put vidjeti uživo nakon intervjua

Foto: Profimedia
1/7
09.04.2021.
u 18:25

Naravno, nakon takve tužne vijesti postavlja se pitanje kako će na sve reagirati Meghan i Harry. Mnogi su sigurni da će se Harry zaputiti u Veliku Britaniju zbog sprovoda, no sumnjaju da će s njim ići i njegova trudna supruga, bivša glumica Megan Markle.

U stotoj godini preminuo je princ Philip, suprug britanske kraljice Elizabete. Na svojim stranicama palača je objavila kako je princ preminuo u dvorcu Windsor. 

"S dubokom tugom Njezino Veličanstvo Kraljica objavljuje kako je preminuo njezin voljeni suprug, princ Philip, vojvoda od Edinburgha. Njegovo Kraljevsko Visočanstvo mirno je preminulo jutros u dvorcu Windsor", piše u objavi koja je objavljena i na Twitter računu kraljevske obitelji.

Naravno, nakon takve tužne vijesti postavlja se pitanje kako će na sve reagirati Meghan i Harry. Mnogi su sigurni da će se Harry zaputiti u Veliku Britaniju zbog sprovoda, no sumnjaju da će s njim ići i njegova trudna supruga, bivša glumica Megan Markle. 

Naime, obitelj je prije intervjua s Oprah molila vojvode od Sussexa da to ne čine baš sada zbog zdravlja vremešnog princa no oni se na ta upozorenja nisu osvrtali. 

Izvor blizak obitelji tvrdi da će Harry poduzeti sve mjere da dođe na sprovod. Ovaj 36-godišnjak bio je u odličnim odnosima sa svojim bakom i djedom, s kojima je komunicirao za razliku od tate Charlesa i brata Williama s kojima je nakon svega u napetim odnosima. 

- Harry sada samo želi biti sa svojom obitelji, a pogotovo želi biti u Velikoj Britaniji zbog bake - tvrdi izvor blizak obitelj i dodaje: 

- Meghan je trudna, pa će morati slušati savjete doktora, te s njima vidjeti je li sigurno da putuje, no Harry će definitivno ići. Pitanje je kako će ih primiti nakon intervjua s Oprah, pogotovo zbog toga što su kazali kako je netko iz obitelji bio 'zabrinut' zbog boje kože malenog Archieja, a osim toga i da nitko nije htio pomoći Meghan kada je bila suicidalna

Harry je planirao doći u Veliku Britaniju tek na ljeto, kada je trebao biti otkriven kip njegove majke Diane. 

Tada se prvi put  trebao uživo vidjeti s bratom Williamom nakon bombastičnog intervjua, no sada će trebati biti u istoj prostoriji mnogo ranije. 

Ako bi Harry došao u Veliku Britaniju, a izgledno je da hoće, morao bi se prema važećim epidemiološkim procesima zadržati u Engleskoj jedno razdoblje. Naime, Britanci propisuju za svakoga tko dolazi u zemlju deset dana samoizolacije, ali on ju može skratiti tako da se testira peti dan te ukoliko ima negativan test na koronavirus, može napustiti samoizolaciju. 

Kako piše Daily Mail, ta opcija za princa Harryja je zasad najizglednija, osim ako ne zatraži posebni status namijenjen diplomatima.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će na sve reagirati William koji je toliko ljut na Harryja da je nedavno prekinuo 20 godišnje prijateljstvo s novinarom Tomom Bradbyjem, jer je stao na stranu vojvoda od Sussexa bez obzira na to što su doslovno bili obiteljski prijatelji. 

VIDEO Princ Philip preminuo je u 100. godini života

Komentara 4

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
00:57 10.04.2021.

Svi se boje se da Harry ne postavi pitanje.. Koji je moj dio, nećete da me prevarite.. Pogotovo baka koja hrce cjelu noć.. Kazu da je i to uticalo da se princ Filip preseli u druge odaje..

Avatar vratar1
vratar1
19:50 09.04.2021.

a Epsteinov frend princ Andrew? hoće li i on doći? 😂 😂 😂 😂 ima tu puuuno puno više kostura u ormarima od hladnih obiteljskih odnosa! 😂 😂 😂 😂

VI
Vivian
22:42 09.04.2021.

Koga zanima neka prati naslovnice zutog tiska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije