Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna je

Naomi Campbell je postala majka u 51. godini: 'Nema veće ljubavi'

Foto: Profimedia
1/9
18.05.2021.
u 17:40

Naomi je objavila fotografiju s bebom čije nožice drži u rukama, napisala je da je riječ o djevojčici no nije htjela otkriti njezino ime.

Jedna od najpoznatijih supermodela svih vremena, Naomi Campbell(50) na društvenim je mrežama objavila kako je postala majka. Naomi je objavila fotografiju s bebom čije nožice drži u rukama, napisala je da je riječ o djevojčici no nije htjela otkriti njezino ime. 

- Prekrasni mali blagoslov je odabrao mene da budem njezina majka. Počaščena sam što ću u životu imati ovu nježnu dušu i nema riječi kojima bih to mogla opisati tu povezanost koju ću dijeliti sa svojim anđelom cijeli svoj život. Nema veće ljubavi - napisala je kratko Campbell. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Naomi je nedavno priznala kako stalno misli o tome da bi htjela imati djecu i postati majka. 

Prije dvije godine kazala je ipak, da još nije spremna za taj korak te da će vidjeti što joj svemir donese. 
Nije htjla dijeliti više detalja, te nije otkrila je li trenutačno u vezi.  Naomi je poznata po teškoj naravi, te je često izazvala incidente. Osim milijardera Vladislava Doronina ljubila je i velike svjetske zvijezde, ali i poznate bogataše. Bila je u vezi s glumcem Robertom de Nirom, Adamom Claytonom, basistom benda U2, glazbenikom Tommyjem Leejem, boksačem Mikeom Tysonom, te talijanskim biznismenom Flavijom Briatoreom.

VIDEO Albina večeras nastupa na Eurosongu: Među neke od izvođača probio se koronavirus

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stipan
18:29 18.05.2021.

Ko je ćaća diteta ili je iz bočice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije