Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFILI VIŠE NE POSTOJE

Nakon žestoke rasprave Nina Kraljić nestala s društvenih mreža

Foto: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT
1/17
16.02.2021.
u 08:23

Podsjetimo, nakon što je pobjedu na ovogodišnjoj Dori 2021. odnijela 22-godišnja Splićanka Albina Grčić s pjesmom "Tick-Tock", drugoplasirana Nina Kraljić potužila se na organizaciju te u burnim reakcijama na društvenim mrežama prozvala natjecanje.

Ovogodišnja Dora 2021. bila je pod posebnim povećalom fanova Eurosonga. Pratilo ju je čak 18 milijuna ljudi, a pobjeda 22-godišnje Albine Grčić izazvala je neviđenu euforiju te se izvedba pjesme "Tick-Tock" ubrzo našla na prvom mjestu trendinga na YouTubeu. Drugoplasirana pjevačica na natjecanju Nina Kraljić (28) nakon proglašenja pobjednice na društvenim je mrežama imala niz objava o organizaciji izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije te se našla u žustroj raspravi s fanovima na vlastitim profilima društvenih mreža.

Nakon posljednje objave, u kojoj je opet iznijela što misli o Dori te o HRT-u, Ninini profili i stranice na društvenim mrežama više se ne mogu pronaći, odnosno deaktivirani su.

Podsjetimo, u podužoj objavi na Facebooku koju je jučer objavila odlučila je zaokružiti svoje stavove iznesene tijekom proteklih nekoliko dana, a cijeli tekst završila je nejasnim "Uživajte u vikendu" premda je bio ponedjeljak.

Foto: Facebook/TS Auris

Ona je inače osvojila drugo mjesto pjesmom "River", a kako je napisala na svom Facebook profilu netom nakon proglašenja pobjede Albine Grčić, imala je nekoliko problema prilikom izvođenja pjesme.

– Nina, kako se osjećaš? Mix ti je bio najgori i nismo doslovce mogli zvati za tebe jer je javljalo da broj ne postoji i očito je da su te s razlogom stavili kao prvu izvedbu. Što misliš o organizaciji i je l' istina da si slušala u vlastitim in ear slušalicama pjesmu "Tick-Tock", a ne svoju na vlastitoj tonskoj probi? – u sarkastičnom je tonu napisala Nina Kraljić pokraj videa na kojem pleše. 

Foto: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

Na Instagramu, koji se više ne može pronaći, objavila je nekoliko videa u kojima je to ponovila, a zatim je objavila i video na kojem plače. U kasnijem obračunu s fanovima, koji su joj uputili kritike na račun izvedbe i većinom zaključili da je Albinina pjesma većeg kapaciteta za Eurosong, na svojoj službenoj Facebook stranici objavila je da neće više surađivati s HRT-om te se prisjetila svog odlaska na Eurosong 2016. godine.

Foto: Facebook/TS Auris

 "Slažem se. ToMa, Mia i Bernarda bili su bolji. Ali nebitno to. Ne radi se o pobjedi jer smo vrlo brzo ionako znali poziciju u kojoj ćemo biti, što sve govori o natjecanju. Fulana poanta. A pliz mi ne spominji Eurosong 2016. gdje sam nas dovela bez para i podrške u finale nakon sedam godina dok Franka nije prošla, a nju se gleda kao uspjeh (reference radi samo)", započela je Nina te u drugom komentaru nastavila se sporiti zbog kritika.

Foto: Facebook/TS Auris

"Rekoh, HRT i ja smo finito. Ne mislim si više nikad dozvolit da slušam na vlastitoj tonskoj probi (jedinoj) prvih 15 minuta Albininu pjesmu, a ne svoju u vlastite in ear slušalice i to 4 dana prije nego što se kao znaju rezultati. Pjesme radim iz ljubavi, smatrala sam i smatram da je pjesma Rijeka zaslužila veći stage i pažnju, ali ne bi si nikad to dozvolila više. Ionako se ovo trebalo desiti jer mi je dosta glumatanja, cenzure i pozadinskih kulisa o kojima nitko ništa ne zna, ali vrijeđati se može. Čestitke Miji, Bernardi i Tomi i Filip je divan bio. Osobno svi 4 su mogli pobijedit. Ostalo neću komentirat. Tko hoće, neka prati projekt dalje, tko neće – ne mora. Ionako se u ovoj državi od poštenog ne može živjeti, pa stvarno radiš ovo iz čiste ljubavi jer više para potrošiš nego što zaradiš. Osim ako nemaš background", poručila je.

 

Komentara 16

DU
Deleted user
09:24 16.02.2021.

Ako sutra ne bude novog teksta na ovu životno važnu temu, nije nam za živjeti.

JO
jorgen
09:04 16.02.2021.

Nadajmo se da se prijavila u neku kliniku za psihoterapiju. Iako je teško za očekivati, obzirom da je u tolikoj mjeri egocentrična da ne primjećuje gdje je problem.

SP
speed208
09:18 16.02.2021.

lgtb lobi na aparatima......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije