Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezin stav

Nakon vijesti o smrti Milana Bandića oglasila se Severina komentirajući objavu Darija Juričana

Zagreb: Poznati na premijeri dokumentarnog filma Kumek
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/6
28.02.2021.
u 16:07

Pjevačica podržava rad redatelja Juričana i bila je prisutna i na premijeri njegova dokumentarca "Kumek" koji je posvećen Milanu Bandiću.

Redatelj Dario Juričan na svom Instagram profilu danas je, nakon što je objavljena vijest da je preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, napisao: "Milan Bandić (1955.-2021.) Prerezao je danas zadnju etiketu..." Ovu njegovu objavu komentirala je i pjevačica Severina te je napisala: Fontane na pola šprica, al aparat za maglicu do daske. Nakon toga napisala je pjevačica još jedan komentar:  "I predlažem sljemensku žičaru za njegov posljednji ispraćaj.... Velika je i prostrana za puno njegovih simpatizera."

Foto: reuters

Kada je Dario Juričan premijerno prikazao svoj dokumentarni film "Kumek" o Milanu Bandiću, podršku mu je dala i Severina. Nakon premijere svoje dojmove o dokumentarcu posvećenom gradonačelniku Zagreba sročila je ovako: "Po njemu se ništa neće zvati. Sinoć sam bila na premijeri filma 'Kumek'. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu pojavio se i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri 'Kuma' pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala."

U nekoliko navrata putem društvenih mreža i u intervjuima izrazila je nezadovoljstvo načinom na koji Bandić upravlja gradom. Oglasila se tako i kad je zatvoren kultni klub Jabuka, a u intervjuu koji je lani dala za Večernji rekla je: – Tužna sam što je Zagreb zatrpan smećem, a gradonačelnik se ruga, i to uglavnom novinarkama. Jednom sam nekom od takvih zapjevala: “Po vama se ništa neće zvati la-la-la-la-la...” Ali, da sretno završim, veseli me, i to najviše, Dario Juričan i njegova borba kao pojedinca protiv moćnika, a pritom je i nevjerojatno duhovit. Dario, izdrži."

Ključne riječi

Komentara 109

DI
Dino123
16:46 28.02.2021.

Velika je i prostrano za njegove simpatizere.Znao sam da je glupa, ali da je doslovno retardirana...rečenicu ne zna složiti, a misli da je smiješna ili čak moralna vertikalu.

BE
berija
16:28 28.02.2021.

Stvor koji je objavio snimku seksa s oženjenim muškarcem da bi oživio crknutu karijeru govori o moralu? Štraca koja je dala najbogatijem Srbinu da joj napravi dijete na bi li živjela od alimentacije govori o moralu? Loš roditelj, majka kojoj je hrvatski sud oduzeo dijete, govori o moralu?

ZZ
Zeko_zna
16:22 28.02.2021.

Ti si relevantna komentirati stočni sajam u Benkovcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije