Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVAC I MANEKENKA

Nakon vijesti da čeka bebu sa 6 godina mlađim Petkovićem, oglasila se Iva Šarić

Foto: Instagram
1/10
27.01.2021.
u 10:53

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković i manekenka Iva Šarić očekuju prvo zajedničko dijete.

U gnijezdo Petković-Šarić krajem ožujka sletjet će roda. Naime, nogometaš Bruno Petković i njegova partnerica Iva Šarić potvrdili su medijima kako čekaju prvo zajedničko dijete. Iako nikada nisu potvrdili svoju vezu niti na društvenim mrežama objavili ijednu zajedničku fotografiju, Gloria je doznala da bi TV voditeljica trebala roditi sina krajem ožujka.

Kada se vijest proširila brzinom munje, Iva Šarić s pratiteljima na Instagramu podijelila je kako provodi vrijeme. Putem Instagram priča dala im je preporuku za knjigu "Redovnik koji je prodao svoj Ferrari" Robina Sharme i naglasila kako je to jedna od boljih knjiga koje je pročitala.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko (32), bila je u braku s nogometašem Jerkom Lekom od 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine. Prije tri godine počelo se pisati o njihovu razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati da su se razišli.

U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (8) i Leona (6). S druge strane, iza Brune je višegodišnja veza, kojoj je kraj došao u listopadu prošle godine, s manekenkom Teom Slavicom za koju mnogi tvrde da Iva izgledom podsjeća na nju. Tada nam je Slavica rekla da je "od sada Bruno Petković slobodan dečko". Nakon što smo je upitali o razlozima prekida, rekla nam je kako ne želi komentirati svoju bivšu vezu, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo.

Komentara 30

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
12:55 27.01.2021.

Iva zna sto u zivotu zeli... Pocela je sa 19 i ne mijenja misljenje... samo nogometasi!

LI
linkser2
11:52 27.01.2021.

vrlo neobično... nogometaš i manekenka.. vrlo rijetko se to nadje

SM
Smola
11:27 27.01.2021.

Aj neka je i on konačno zabio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije