Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kate je presretna

Nakon velikog skandala Pippa razveselila obitelj lijepim vijestima

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
22.04.2018.
u 09:59

Mlađa sestra Kate Middleton i njen suprug James Matthews postat će roditelji. Tu lijepu vijest par je objavio samo nekoliko tjedana nakon što je njen svekar optužen za silovanje maloljetnice.

Mlađa sestra vojvotkinja od Cambridgea, Pippa Middleton je trudna, piše Daily Mail.

Pippa se prije godinu dana udala za Jamesa Matthewsa i ovu sretnu vijest najprije je podijelila s roditeljima, bratom i sestrom Kate koja će ovih dana roditi svoje treće dijete

Mediji su vijest o Pippinoj trudnoći objavili samo nekoliko tjedana nakon što je njenu obitelj potresao veliki skandal. Naime, prije nekoliko tjedana njenog svekra Davida Matthewsa francusko pravosuđe je optužila za silovanje maloljetnice.

1/26

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije