Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelji u nevjerici

Nakon velikog gubitka slavni glumac iznenadio drastičnom promjenom: 'Prije 3 tjedna i danas'

Foto: Instagram
1/3
09.05.2021.
u 15:50

Mark se u protekla tri tjedna udebljao čak 15 kilograma, a 'rezultatom' se pohvalio i na društvenim mrežama.

Slavni američki glumac Mark Wahlberg poprilično je iznenadio svoje obožavatelje na Instagramu fotografijom koja prikazuje kako trenutno izgleda. Naime, Mark se u protekla tri tjedna udebljao čak 15 kilograma, a 'rezultatom' se pohvalio i na društvenim mrežama. 

- Pije tri tjedna i danas. Zahvaljujući kuhinji @chef_lawrence_d - napisao je glumac ispod dviju fotografija na kojima pozira gol do pasa. Na jednoj se vide isklesani trbušnjaci, dok na drugoj fotografiji pozira s nekoliko kilograma previše. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Mark je ranije otkrio kako se udebljao zbog uloge u filmu 'Otac Stu'. U emisiji Jimmy Kimmel Live! u travnju je otkrio otkrio da planira nabaciti 13 kilograma u šest tjedana, a u  ovih je dana s više od 16 milijuna pratitelja podijelio napredak.

- Nutricionisti žele da to bude zdrav proces, a ja želim jesti sve što je na vidiku. Želim ići u pekaru, na palačinke, sve - rekao je nedavno glumac, a sudeći prema fotografijama toga se i pridržavao.

Inače, Wahlberg je nedavno pratiteljima otkrio i tužnu vijest da je njegova majka Alma preminula u 78. godini života. 

U objavi nije precizirao od čega je umrla. Alma Wahlberg redovno se pojavljivala zajedno sa sinovima u realityju ''Wahlburgers'' koji je pratio obiteljski život i posao chefa Paula Wahlberga i njihov obiteljski restoran.  Alma je često bila hostesa i domaćica u obiteljskim restoranima, a radila je i kao bankarska službenica i pomoćnica medicinske sestre. Alma je odrasla u području Dorchestera u Bostonu i udala se za Donalda E. Wahlberga 1965. godine. Imali su devetero djece, no 1982. su se razveli. "Moj anđeo. Počivaj u miru”, napisao je slavni glumac Mark (49) na Instagramu uz fotografiju svoje majke.

Foto: FIBA/Screenshot

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije